sjuk igen !!

Fyfan! Det här är inget kul måste jag säga, jag var nyss sjuk och nu är jag det igen ?!
Ap ont i halsen och i öronen, Svårt och prata och snorig som fan! Inte bara jag som kännde det tydligen Emil och Crille kännde sig också lite krassliga igår :/.. Någon mer som är sjuk eller?

Städade min andra lägenhet igår btw, Coffe hjälpte mig, snäll som han e <3.
Efter blev det pizza med Emil och coffe, Kollade på massa film så kom henka hem och även sandra!
Somnade till och från i filmerna men mycket skratt blev det ;)

hm, tänker fortfarande på helgen!
Fan vad kul vi hade haha!! Inte varje helg det blir en sån här lyckad helg :).
Nu i helgen blir det lugna puckar :). Ska bara ligga hemma och kolla film och mysa!
Ser fram emot helgen efter det! Då äre först fest med stiina på fredagen sen på lördagen är vi bjuden på lokalfest och det är JU ALDRIG FEL :).

Nej om man skulle hoppa i kläderna och gå en sväng med Lewie kanske, AP fint väder ute jue :)
SOOOOOOOOOL <3


Bra helg !!

Hej på er!
Fredagen, Blev det förkrök hemma med lite blandat folk. Spel, skratt och mycket dricka! Gillas enormt mkt!
Tog våra arslen och drog till Cromwell där vi träffade lite andra vänner! Dansade och hade jätte kul måste jag säga :).. Fick även iväg mitt brev till pelle, Har suttit och skrivit på det i tre dagar! Har inte vetat vad jag ska skriva eller ngt men nu idag fick jag äntligen iväg det .. Hoppas på att man får ett svar av hjärtat snart :).
Lördagen, Också förfesta hemma med massa vänner, Ida kom hit med och det GILLAS enormt :). Drog oss mot nya stammstället "cromwell" så klart hehe! Sen skulle vi hem! Aaah hem blev det ju inte utan det blev efterfest hemma hos Hercules med massa .... typer? aah lite speciellt folk endel av dem måste jag säga, men jag menar alla kan ju inte vara lika bra som mej muhaha! Däckade typ iaf, Sen ringde vi taxi så åkte jag, Emil och coffe hem till Emil! Satte oss där och tog det lugnt.. Somnade en timma ungefär sen ringde sandra så kom hon och sen gick vi alla hem till mig och henki och tog en varsin grogg :P. Sen blev det en till o en till o en till och en till haha! Festade hela dagen .. gick och handlade donken typ vid halv 11 .. Så kom vi hem och alla däckade typ !! Yffft vilken helg det varit med fyfan vad kul jag haft !!

Idag har man bara softat hemma, Bror ligger och snarkar som en gris i soffan och maria är uppe i hennes nya lägenhet och jag ska snart gå hem till emil o lägga mig och dö i soffan, glo film och tvinga han gå och handla mat ;)!! Det blir fin fint !! Här kommer lite bilder sen helgen !
PUSS






















Bööööh

Igår var sista dagen vi fick spendera med älskade Cesar, Nu är han borta! Att tiden kan gå så fort, Vet att vissa tänker att det bara är ett djur. Men för er som tänker så, Det är inte bara ett djur! Det är ens bästa vän och det är en vän som aldrig sviker. Tror min älskade lilla plutt kommer sakna honom, När vi kommer gå hem till Emma kommer han springa runt och undra vart Cesar är! Vad ska man göra, Vad kan man göra? Tiden går fortare än vad man tror. Det gäller att ta vara på varenda sekund, minut, timma och dag med dem man älskar!
Han har det nog bra där hanär nu, Men saknad! Det kommer han vara av många, Igår blev det en dag med tårar, Detsamma idag men det gäller att tänka positivt och gå vidare med livet!

Vila i frid älskade Cesar!
Tänker på er Emma, Wilma och Björnen :)<3


Galet haha

Så var vi inne på en ny vecka igen då!
Helgen var helt okej!!
Fredagen blev det förfest med lite vänner och sen utgång.
Blev förfest här hemma och sen vidare till cromwell.. Dansade loss med underbaraste min hehe! Vandrade hem och slutade på donken ... som vanligt haha!
Lördagen blev det först lite krök hemma med sandra, maria, david, simon och Kimpan! En kväll jag sen kommer glömma haha! Sen gick vi vidare till Maggan och förkrökade där tillsammans med alla nötter.. Vidare till vårat nya hängställe då .. cromwell såklart haha! Söndagen låg hemma hela dagen och svullade pizza med sandra och Henkibenk. Gick hem till Emil efter BB, Tanken var att vi skulle glo film men så blev det verkligen INTE haha! Slutade med att vi dränkte våra sorger i öl, Fattar inte hur du kan ha sån otur hjärtat! Men tiden går fort och för dig är det ju en fis i rymden så det kmr gå bra !! Kom hem för ca 2 timmar sen, helt slut i kroppen! Slag och knuffar är vad natten bestog av, fyfan haha!

Idag vad händer? Ska tömma det sista i lägenheten så jag blir av med dem här jävla nycklarna !! Bort med skiten barra!! btw så finns det öl hemma nu för den som vill köpa.. Grabbarna kom hem från tyskland igår så det är bara hojta till :)

Puss på er !


Cesar !

Fattar inte att du snart ska flyga hjärtat!
Kanske är det det bästa för dig men kommer ändå kännas sjukt och veta att du inte lever.
Vem ska nu Lewie iritera och busa med, Kan inte fatta att du snart ska flyga!
Kommer sakna dig sjukt mkt, tiden vi fick tillsammans med dig har varit helt underbar!
Hoppas du kommer dit du är värd att komma, Älskar dig killen!
Du kommer alltid finnas i våra hjärtan!







Det känns bra

Allt känns toppen och jag mår så jävla bra .. just nu iaf, hahahaha!
Den här veckan har gått super fort, Har umgåtts med Sandra och Maria hela veckan typ eller glott på film hemma hos Emil typ.. Fredag idag dock, Vad händer? Inte allt för mkt men det blir vär partajja som vanligt. Är ju bara Fredag en gång i veckan, 4dagar i månaden och 48dagar om året ;), Det är ju ngt alla måste fira!
Igår vare rättegång, Bror som hade sin för den här misshandeln som hände på Hugos. Gick enormt bra tror jag! Lät som det iaf och snubben som anmälde sa ju typ emot sig själv hela jävla tiden typ :P !!
Bror har ju även fått jobberbjudande i gbg så han kanske ska flytta dit..... Hm kommer sakna han som fasiken om han gör det!

Men men ikväll är det ju Fredag som sagt, Vi får se vart kvällen slutar! Förhoppningsvis hemma i min egna säng för en gång skull haha!
Usch vad slampigt det där lät, men vem bryr sig? Jag vet ju att det inte stämmer så ^^
HAHAHA vet inte vad jag flummar om

hejdå kajsa !

Slappt..

Vet inte vad felet är ..
Ena dagen mår man som en kung och andra dagen inte..
Dock har det blivit flera dagar nu som man mår skit ... Helt slapp i hela kroppen och orkar absolut inget alls!
Orken finns inte ngn stans!
Bara går går går med Lewie hela tiden, Äter inte speciellt mkt om dagarna heller så det kan ju bero på det med ..
Måste sköta mig, Måste börja sköta mina mediciner och mina vitaminer med.. Glömmer dem hela tiden och det är INTE OKEJ! Ap dålig i magen med eftersom jag typ bara dricker kaffe om dagarna inte heller okej!
Måste ta tag i det här nu tycker jag!

Dags och röra sig till köket och laga mat så man får i sig något iaf!
Pysssss

Pallit

Bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööh

Hatar och vara sjuk, Vad fan ska man bli det för? Inte direkt som om det gör ngn nytta !!
Min helvetes jävla fot sover nu också, svettas ena sekunden och andra sekunden fryser jag!
Nu sitter jag i handduk med öppen dörr ut till ballkongen!
Bara rinner om mig fifan.. Hm fredag idag fick jag reda på när jag vaknade! Trodde det var torsdag men nej nej. Fårse vart dagen tar mig, Blir antagligen bara att vara hemma och softa med Sandra.. Inget festande iaf, tror jag inte :P. Brukar ju ha svårt och hålla mig fram mot kvällen :P, Men mår jag såhär så blire inget iaf.

Vill tömma mitt föråd i andra lägenheten men skåpbilen är ju SJÄLVKLART trasig :(..
Får kolla med Kevza om han kanske kan låna sin mors bil och köra lite :)..


Nej nu ska jag ta min morgon dos så man blir lite rolig i skallen ;)
Stört värt med cocillana

Tror jag nog ..

Tror nog att sommaren är på väg hemåt alltså!
Fan vad nice när man vaknar av en skinande sol rakt i ögonen hehe. Solen steker som fan idag och det GILLAS enormt mycket.. Sitter och väntar på att fröken Waltersson ska bli klar så jag kan möta henne samtidigt när jag går med LewieBuwieee :).
Får se vart dagen tar oss idag, Men det är ju fint väder så en tripp till hundrastgården skulle nog inte sitta fel. Kul för Lewie och få springa av sig lite med !!
Undra vad fröken Davidsson ska göra, Kanske kan ta med mig Cesar ner med så han också får leka och springa av sig :).

Skolan imorgon så idag blire softa extra mkt.. Sista lediga dagen om man säger så, Helgen?! Vad sker? Fest som vanligt kan man ju tro !!
Aja får se vart dagarna för oss i tiden ..

Pyyyysssss och knull !!


hey hey hey !!

Nu mera en hagabo ;)..
Flytten gick kanoners .. Dock har jag kvar lite skit i andra lägenheten men ska försöka tömma den helt nu idag! Måste bara försöka hitta ngn som kan köra bilen :). Stor trivs redan här hemma ... Känns verkligen som ett hem .. Lewie och Henka trivs också och det är ju toppen ..
Inte hänt så speciellt mkt runt omkring annars, Har left alla dagar som om dem vore dem sista i mitt liv typ haha!
Slitit som ett as nu med flytten, Tacka mina älskade grabbar som alltid hjälper till. Älskar er !!

Hm... Justja !!
En ny liten knorr har kommit till våran ENORMT stora familj :P, Lilla spike på 8v.. David hämtade honom innan helgen :). Lewie är tok kär, Hans egna lilla valp typ hehe!
Bra att dem trivs ihop men inte bra om han skulle bli egenkär !!

Här kommer lite blandade skit bilder från senaste tiden !!
HEJS







RSS 2.0