mååååndag

JAHOPP DÅ VAR MÅNDAGEN SLUT! DAGEN BÖRJADE MED ATT JOHAN KOM HIT.. SNACKA  OCH DRACK LITE KAFFE. SEN BÖRJA VI MED MATEN VID TOLV TYP. BLEV KÅLPUDDING SÅS OCH POTATIS NAMNAM.. SEN BLEV DET FIKA MED EMMA OCH NEGER MED. WILMA MED SÅKLART HEHE. ÄR SÅ GRYMT KÄR I DEN DÄR LILLTJEJEN SÅ DET FINNS INTE HEHE! SEN TOG JAG NEGER OCH EMMA EN PROMENIX.. HÄMTADE ÄVEN UT NYA MEDICINER... DYRT SOM FAN !!!! SEN HEM TILL MIG OCH SNACKA LITE SKIT. SÅ KOM JOHAN TILLBAKA OCH EMMA GICK HEM.. SEN BLEV DET STORHANDLA MED DANNE JOHAN OCH MICKE! OCH DET GÖR JAG ALLLLLLLDRIG MERA OM... FYFAN  FÖR ATT GÅ OCH HANDLA MED DEM HAHA.. EFTER DET DROG JAG MICKE OCH JOHAN HEM TILL MIG OCH SVULLA KINAMAT.. IMORGON ÄR DET TISDAG OCH DET ÄR DAGS FÖR SKOLAN IGEN.. SKÖNT ATT KOMMA TILLBAKA MÅSTE JAG SÄGA... TACK J FÖR HJÄLPEN MED BLOGGEN :).. NEJ NU SKA JAG RÖKA EN RÖK OCH DRICKA EN KOPP KAFFE PÅ DET... HEEEEJJJJJJJJJJS 

bööööööööööh

INFLYTTNINGSFESTEN BLEV LYCKAD. DOCK BLEV DET ETT OCH ETT ANNAT BRÅK MEN DET ÄR INGET JAG ORKAR LÄGGA ENERGI PÅ. MIN DATOR HAR GÅTT SÖNDER MED, JÄVLA SKIT! SITTER HÄR MED MIN TELE OCH BLOGGAR VILKET TAR LITE TID EFTER SOM JAG INTE HAR LÄRT MIG DEN HELT ÄN HAHA... IDAG PÅ FÖRMIDDAGEN BLEV DET LITE FIKA MED VÄNNER. SEN EFTER DET BLEV DET MATLAGNING MED NEGER OCH COFFI, DET BLEV FLÄSKKOTTLETER, BEA SÅS OCH RIS.... NAMNAMNAMNAM! EFTER DET BLEV DET FILM HEHE VI SÅG HUNDTRICKET HAHA! ENORMT LÄNGE SEN JAG SÅG DEN MEN NEGER VILLE SE DEN SÅ VAR SNÄLL OCH GICK MED PÅ DET HIHI. NU BLIR DET FILM OCH MYS MED MITT HJÄRTA! ....... FÖRLÅÅÅT DU, DU VET VEM DU ÄR OCH TACK FÖR IDAG BRUDAR!

Tankar, Tankar

Sitter här hemma och tänker på Marcus Janner.. Kan inte få ur han ur mitt huvud! Även fast jag inte kände personen så känns det ändå skit! Mådde sjukt jävla illa igår när ja skulle gå och lägga mig! Han var den ända jag kunde tänka på :S, Varför? Hur mår hans anhöriga? Hur tänkte han? Har han det bättre nu? Det är saker som bara han kan svara på tyvär :/, Igår var det 1år sedan älskade Tino lämnade oss också! Känns fortfarande som det var igår, Känns fortfarande helt jävla overkligt! Men jag vet att du har ett bättre liv där du är nu och att vi ses igen <3.
Blev en fika dag igår med Emma, Wilmis, Sandra, Crille och hundarna såklart :).. Var hemma hos mig och sörpla kaffe och åt bullar hihi! Sen drog Emma, Sandra och Wilmis hem och då överaska mamma mig och crille med Pizza hihi, Snäll hon e :)! Idag är det tvättdag, vilket suger enormt efter som det är Fredag! Men det blir ändå en lugn kväll ikväll efter som inflyttningsfesten är imorgon ;). Blir en filmkväll med älskade Johan och Sandra W :)<3
Sandra och Wilmis
Jag och Prinsessan hihi <3
Du är en sjuk jävel, Men ja älskar dig ändå Emma :)<3

BILDEEEEER

Efter som ni alla tjatar som idioter så lägger ja upp bilderna idag!
här kommer första bilden och det är precis före operationen och nu
Och här kommer en bild som vi tog nu innan vi tog dem nya bilderna det ör för ca 3 månader sen
SNYÖÖÖIIIIIIIING :D

hihihihihihii jaaag är bäst :D

Hejsan Hoppsan!
Börja komma i ordning i lägenheten. Bara vardagsrummet som ska tapetseras och sen är allt klart :), Pappa hjälpte mig igår och satte upp hyllor och så i köket, finfint blev det hehe! Har inte gjort så speciellt mkt mera än att fixat med lägenheten... Sen tror jag min hund har missuppfattat en sak! Han tror han är en katt, Klättrar så soffkanten sitter i fönstret på fönsterbrädan haha! Jävla cpää :).. Ska tillbaka till skolan nästa vecka med och det ska bli sååååå skönt kan ja lova! Saknat alla och det kryper i fingrarna efter att få skriva haha daaa va :P.
Nae men kommer ni ihåg hur det såg ut sist?
Vikt: 110kg
Mage: 130cm
Lår: 67cm
Överarm: 30cm
Nu, nu, nu, nu :) :) :)
Vikt: 99,3 kg..
Mage: 126cm
Lår: 65cm
Överarm: 27cm
FATTA DEN!!!! JAG ÄR UNDER HUNDRA YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! det känns så jävla skööööööööööönt, och jag känner mig så jävla bäst !!! Jag tror fan jag är bästast i hela världen alltså!!! Fyfan vad glad jag ärrrrrrrrrrrrrrr. Jag kom under hundra i söndags! Vi skulle hem till pappa och Carina och fira Fanny "lillasyster och Simon "lillebror" som blev 17 och 19 årrrr. Så messa ja pappa o bha det finns en grej till vi ska fira när vi kommer men ja säger det när ja kommer :D.
så kommer ja dit och alla står innanför dörren och glor på mig? Jag bha aa hej? alla bara knäpp tysta! Sen säger jag bha ja är under hundra nu! Då kommer dem med champagne och hela kittet hahah! Faan vilken underbar familj jag har :D, Älska er som fean!
Nej nu skla jag forsätta och baka :D, Bakar kakor här hemma! Är inte så förtjust i kakor själv men mina vänner har ju barn som är kakmonster så dem får äta upp dem när dem kommer och hälsar på haha! Sen har ja ju mina grabbar och dem äter ju allt som går att äta så :P..

Kaffe Tanter hihi!

Igår blev det en ENOTMR trevlig eftermiddag / Kväll måste jag säga. Malin och Thilda kom hit till mig runt två tiden! Så traskade vi bort till Emma. Lewie var självklart också med hihi! Kom dit och pratade en MASSAVIS med skit om dig dig och dig! haha nae vars :P. Drack enormt mkt kaffe med .. Kände mig som värsta knarkaren haha! Bara hoppade i kroppen på mig! Kul och träffa flickorna måste jag säga. Tbus och Wbus lekte för fullt, Lewie störde Cesar som vara ville ha lugn och ro som vanligt haha! Stackarn, Men det var kul för barnen och hundarna och få leka av sig lite hehe!
Har redan satt en ny kaffetime och det är nu i veckan som kommer. Här hemma hos mig :), Ska bli trevligt! Annars när vi har kaffetime så brukar det ta typ ett halvår innan vi ses igen ahha! men inte nu inte! Nej nu gäller det och hålla kontakten. Får se vad som sker i helgen, Malin snacka ngt om att fira Sara lite imorgon! Och det kan ju bli lite kul och träffa dem och umgås med dem. Får se vart kväll / kvällarna slutar ^^!!

Shitt va snigg !!!
Olallaaa : )


Mina hjärtan :)
Tbus och mallan ;)
Jag om min prins :)
Trollungarna :)<3

sååååååååååå braaa

Jag mår bra, Jag trivs med mig själv, Jag trivs i min lägenhet, Jag har dem bästa vännerna, Min familj är underbar, Jag börja komma i ordning i min lägenhet, Nästa vecka börjar jag med träningen igen, Skolan går som det ska! Vad mera kan man begära ??
Jag behöver ingen pojkvän! Jag håller koll på mitt eget och är allt för upptagen för att bry mig om någon annan / annans liv! Jag trivs med att vara singel och det är något jag VILL vara! Jag har det jag behöver och jag nöjer mig med det. Ett förhållande består av knull, mys och vänskap kan man inte få det av vem som helst eller?!
HHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Vet

Jag vet att ja skulle lagt upp min vikt och så igår men aah jag orkade inte haha! Har haft så mycket att göra med lägenheten så har varit helt slut om kvällarna.. Igår hjälpte Carina och pappa mig och möblera om! Vart fan så jävla mycket bättre nu alltså! såg så jävla trångt ut med sofforna och sängen så som ja hade innan men det här blev skit bra hihi! Sen kom Sandra så målade vi köket.. Eller aa en vägg i köket för tänker inte måla dem andra för det kommer ja bara få måla tillbaka vitt sen när ja ska flytta! Pappa kommer väl om ett tag eller lite senare, Vi ska ner till smådjurskliniken med Lewie, Han ska få sin andra vaccination spruta... Inget kul.. Men men sånt är livet! Annars händer det väl inte så speciellt mkt idag! Tror jag ska försöka skruva upp lite hyllor och så i köket! Om min far kan ta med sig borrmaskinen vill säga.. Måste ringa till Elin D med efter som ja ska få hyllorna av henne!!

Nej dags för lite frulla såhär efter morgonpromenaden med Lewie :)
Såå liten du var här min plutt hihi!

Skööööönt

Fixar och donar som fan. Började kl 13.00 igår med flytt hjälpen Sandra, Coffe och Micke <3. Blev "klara" runt 20.30 på kvällen! Fortfarande inte klart dock men ja stor trivs redan. Känns så jävla skönt att ha ett HEM igen! Ett eget där jag ska springa naken, sova naken, bajsa med öppen dörr, äta vad jag vill BARA LEVA :D.. Faaan vad skönt! Dock har jag ju inte så långt in till min bror och min mamma om ja skulle bli sällskapssjuk hihi!
Idag kommer pappa och Carina och hjälper till i röran.. Måste åka och köpa färg, sen måste ja till en tjejkompis och hämta ett par hyllor som hon inte ska ha som ja skulle få.. Tack Elin <3
Får se om det blir någon ordning på röran här hemma! Måste handla mat med?! Böööööööh
Ha det bäst alla :)
Imorgon kommer Bilder, mått och vikt :)

RSS 2.0