Misslyckande !!

om jag säger såhär... Resan till St anna igår blev av... dock var vi framme vid halv tolv och tänkte ge oss ut med båten då men icke sa nicke hahah! Värsta skit vädret haha! Tror fan inte vi hade levt nu om vi hade gett oss ut på sjön haha! så vi packade in oss i bilarna igen och åkte hem. Dem andra fortsatte festen hemma hos Fegge men ja åkte hem till mina grabbar som låg och lata sig i soffan och tur var väl det för ist för att ta med mig min sprit så tog jag deras fruktsoda hahahaha! Nu ligger jag här i min vän och grannes underbara säng och bloggar med VÄRLDEN iriterande och minsta dator! Vill bara döda faanskapet hhaha. Knapparna sitter ju hej vilt och gud vet vad! Ikväll blir det lite partajj iaf! Syrrans avskedsfest är ju så hoppas på en enormt trevlig kväll! Dock enortm tråkigt att hon ska flytta ifrån oss men det är ju för hennes eget bästa eller vad man ska säga.. Kommer åka upp till henne varje helg kan ja lova haha!!

Nahe om man skulle lyxa till det med en drink nu då? Innan vi traskar upp till våningen ovanför efter som syrran bor där, Svikare! bara lämnar vårat hus och grejer!

Nej nu kom Sandra ut ur duchen, Här väntas det fest ;)

Skärgårn eller ej!

Kan fan inte bestämma mig, Om jag ska åka ut till skärgårn med några vänner eller om ja ska vara kvar i stan med lite andra vänner! Det kan ju bli kul men kan ju å andra sidan gå rent åt helvete haha! Får väl klura lite på hur det blir, Man kan ju inte direkt lita på vädret heller efter som det skiftar som fan! Inget kul och sitta där ute på en jävla ö om det ska spöregna liksom haha! Varför kan inte solen vara framme om den har varit nu hela sommaren :(, Sooooooooooooooooooooooleeeeen vart ääärrrrr du!

Dags att hoppa in i en dusch och sen traska bort till mitt nuvarande "hem" kanske?

sommarbilder!!


omoget eller moget?

Hm, Flytt? problem? livet? Fattar noll!
Ska börja packa mina grejer nu.. Kommer bli jävla uppdelat! En del av grejer får jag ställa hos kompisar och skit så länge!!! Bööööööööh, Skönt att jag har vänner som ställer upp så jag har någon stans att bo nu under tiden jag väntar på lägenheten iaf <3. Får ju inte tillgång till lägenheten förns den 1.e oktober så det suger ju lite!! Vill ha ett HEM, Ett hem som är mitt, ett hem som jag kan känna mig hemma i och framför allt vara för mig själv i !!! Känns jävla tråkigt att det ska behöva bli så här kompilcerat men är man som man är så aa vad kan jag göra åt det!!

Nej nu ska jag packa mina kläder och allt annat shitt!


<3

......

ingen aning om vad ja ska skriva?! Finns så mkt man vill skriva men som inte kommer fram! Att se dig ligga i din säng dag ut och dag in är bland det värsta som finns! Att se hur svag du är och att du inte klara dig själv gör mig enormt orolig för framtiden! Kommer jag bli som du när jag blir äldre? Kommer klara mig? Kommer jag vara lika svag och falla ner i träsket precis som du har gjort? Du var den som jag alltid såg upp till, Du var den som alltid fanns där vid min sida när ingen annan gjorde det! Det var du som stöttade mig och ingen annan mamma! Varför gör du såhär?! Hur kommer du klara dig när varken jag eller Crille bor hemma längre? Kommer du någonsin ta tag i ditt liv igen? Kommer du ruttna bort eller kommer det ngn gång bli bättre?! Det finns så enormt mkt man vill skriva men man kan inte för man hittar inte dem rätta orden för att förklara. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och när jag ser dig såhär varje dag så blir jag både arg och enormt ledsen! Jag vet inte vad jag ska göra, Jag vet inte vad jag kan säga till dig! Jag känner mig maktlös! Att varken du eller din mor såg att det här skulle komma det fatta jag inte! Jag älskar dig och kommer alltid göra det men aa jag vet inte längre! Kanske är det bäst det som kommer att hända?!

Framtiden skrämmer mig ngt enormt! kommer jag bli som du?

så jävla nice!!!

Nu blire uppdater med min vikt och mina mått!
Ni kommer även få se lite bilder och sen kommer jag berätta ngt enormt kul som hände mig för en liten stund sen hhihii! Sist jag kollade mina mått och min vikt så såg det ut såhär


Vikt: 120kg
Mage: 138 cm
Lår: 74 cm
Överarm: 38 cm

snackade med dem på sjukhuset när jag var nere i viken med, Dem sa att inom ett år ska man ha gått ner en tredje del av sin vikt! Jag vägde nästan 150kg när jag opererade mig och då ska ja alltså gå ner till 100kg på ett år. Jag tror att jag kommer gå ner mera om det fortsätter s här bra som det gör nu.. Jag är så enormt jävla stolt över mig själv att jag har klarat det här, Hade man frågat mig för kanske två år sen så tror jag aldrig jag hade trott att det skulle sätt ut såhär för mig. Men iaf här kommer mina nya mått och min vikt ;)

Vikt: 117kg
Mage: 134cm
Lår: 70cm
Överarm: 34cm

Jag är enormt nöjd med mig själv just nu! Och nu ska jag börja hårdträna igen! ska bli enormt skönt och komma igång igen! Har haft mkt funderingar över om ja ska börja på gymmet igen men jag känner att ist för att lägga massa pengar på det så kan ja lika gärna köra hemma med massa musik och sådär. Har ju fått lägenhet med, Flyttar den 1:e Oktober! kommer bli så jävla nice alltså, Hade sånn jävla tur att jag fick den som jag ville ha här i Eneby ^^.

för ca 2 timmar sen fick jag ett ryck och ville prova lite kläder som jag alltid använde innan operationen! Provade mina jeans som jag ÄLSKADE så fruktansvärt mycket, Hade till och med på mig dem när dem la in mig på sjukhuset!!! Dem satt tajt på mig förut alltså! Det var alltså inga
bagiejeans som ni kommer tro nu när ni kommer få se bilderna på dem haha! Men iaf jag trodde ja skulle smälla av när jag tog på mig dem! HALVA jag har typ gått upp i rök :O, så jag ringde Sandra och hon fattade inte hon bha nae nae nae det är inte sant, Du är ju typ borta hahahah! Här kommer bilderna iaf ;)

Kommer ni ihåg ???Jag nu ^^


Mina älsklingsbyxor :(, Dem har ni blivigt till bagiejeans
hahahahaha :DHoppas allt är okej med er och att ni får en enormt Trevlig helg för det ska jag ha ;),
glöm inte lägga en kommentar och säg att ni varit här och kikat ;)


Vet inte vad som händer.

Jag vet fan inte vad det är som händer alltså, Känner mig något så enormt deppig alltså. Jag är den som ALLTID brukar vara glad och alltid på topp men nu fan! Känns som om ja är helt less på livet och allt runt omkring alltså! Jag lever världen bästa liv nu alltså! Mina vänner och allt som finns runt omkring mig just nu är perfekt men det känns fan som det saknas ngt.. Kan inte sätta fingret på vad det är och kommer förmodligen inte att göra det heller. Jag hoppas bara att den här jävla dåliga känslan släpper snart! Vill bara mååå bra, Ska ringa sjukhuset imorgon tänkte ja. Dem sa ju att efter operationen kunde man lätt hamna i såna här svackor och att man inte skulle tveka på att höra av sig och jaaaa, Det är väl bara att jag lyfter upp telefonen imorgon och ringer..

Imorgon är det Fredag, Vad händer i helgen? Inte mkt. Micke ska ju till sina kusiner så det blir ju bara jag, Neger och Coffi i helgen! Får väl se vad vi hittar på för ngt kul?!
Det är ju helg, är det inte då man ska vara glad för ledighetens skull???

Ni får mig att må bra <3<3Ny kula!

Har bestämmt mig för att börja på ny kula igen, Ny blogg och lite sådär! Kommer ta bort min andra blogg och fortsätta blogga här, Ska fixa min design på den med snart hade ja tänkt..

Söndag så kommer jag uppdatera om min vikt och mina mått!


<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0