Galet haha

Så var vi inne på en ny vecka igen då!
Helgen var helt okej!!
Fredagen blev det förfest med lite vänner och sen utgång.
Blev förfest här hemma och sen vidare till cromwell.. Dansade loss med underbaraste min hehe! Vandrade hem och slutade på donken ... som vanligt haha!
Lördagen blev det först lite krök hemma med sandra, maria, david, simon och Kimpan! En kväll jag sen kommer glömma haha! Sen gick vi vidare till Maggan och förkrökade där tillsammans med alla nötter.. Vidare till vårat nya hängställe då .. cromwell såklart haha! Söndagen låg hemma hela dagen och svullade pizza med sandra och Henkibenk. Gick hem till Emil efter BB, Tanken var att vi skulle glo film men så blev det verkligen INTE haha! Slutade med att vi dränkte våra sorger i öl, Fattar inte hur du kan ha sån otur hjärtat! Men tiden går fort och för dig är det ju en fis i rymden så det kmr gå bra !! Kom hem för ca 2 timmar sen, helt slut i kroppen! Slag och knuffar är vad natten bestog av, fyfan haha!

Idag vad händer? Ska tömma det sista i lägenheten så jag blir av med dem här jävla nycklarna !! Bort med skiten barra!! btw så finns det öl hemma nu för den som vill köpa.. Grabbarna kom hem från tyskland igår så det är bara hojta till :)

Puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0