Fina dagar och underbara vänner <3

Helgen har varit mera än klockren... Torsdag natt / fredag morgon åkte ju jag och grabbarna och hämtade hem Pelle :). Fan vad kul det var och se lillfettot igen haha :D. Lite rund har han allt blivit men det klär honom kan jag säga :). Tror det var det bästa som hänt på länge alltså! Att få se han igen var lycka hihi :D. Alla stog på hel spänn innan han kom ut genom grinden vill ja lova :D. MYSPYS att han e hemma :). Igår lördagen, Var vi hemma på dagen sen blev det lite förfest hemma hos Oja med massa blandat folk som man aldrig träffat förut och HOPPAS jag aldrig kommer träffa igen .... typ !!! fyfan vilket folkslag det finns alltså! Skicka dem till djungeln för fan, här har dem inget och göra jävla nollor !! Iaf efter det blev det CW som var ett tag sen man var på :). Trevligt vare väl, Sen blev det vandringsfärd till myggan, donken och sen hem med världens bästa Coffe :)..

Idag äre ju Morsdag :), Ska snart dyka in i en dusch och sen börja min vandring upp till mamma och fira henne eller vad fan man ska säga haha! Sen ikväll blire tacokväll med massa folk hemma hos oss :). Ska även försöka se Sagan om ringen 2 ikväll med eftersom vi alltid somnar till den haha! Men idag, nae känner att vi har turen med oss och kommer kunna se klart den ;)... Ha en bra dag alla!


Hej på er!Usch ..

Stinker typ rövhål i min käfft kan ja säga ...
Vaknade nyss så det kan ju bero på det hehe :P.
Undra vart dagen för oss idag, Idag är det ju bara 4dagar kvar haha :D. Räknar ner och hoppas på att tiden går fort :). Vädret svek ju oss idag, tänkte att ja skulle gå till rastgården med Lewiebuu idag med eftersom det har blivit så nu varje dag i typ två veckors tid men icke sa nicke, Här ska vi bryta våra rutiner när man väl får några :( !! Apkallt ute fifan, ge mig soooool igen!


Dags att planera för lite festligheter med tycker jag ..
Länge sen nu vi var ute i stugan och festade alla kompisar som vi brukar göra varje år :)... Hm får planera ngt in i minsta detalj ;). Böööööh, Kom på att jag måste fylla i den där jävla ekonomiskt bistånd skiten .. Måste ju söka det nu eftersom man inte får ngt jävla CSN på sommaren :(.
Måste tydligen bli AKTIV på arbetsförmedlingen med för att få det här bistånds skiten??? nödvändigt ? hmm, Idioter!

Nahe? Det är väl bara och börja Maria Emelie Karlsson! Det är ingen som gör det åt dig vill jag lova !!

Hej på er !
5 dagar kvar nu !!

5 dagar kvar!
Kommer bli så enormt kuuuuul och se han igen...
På Fredag åker vi, jag och grabbarna och hämtar bästa Pelle som ska komma hem <3. Känns som tiden gått enormt fort och det ska man ju vara glad för.. För han har säkert tiden gått så sakta som den bara kan gå !!
Han är nog mest taggad av oss alla nu tror jag ... Nu vet han att det inte är lång tid kvar tills han får se oss, alla han tycker om och umgås med alla sina vänner :)!!
Det kommer bli bra nu! Nu kommer det gå!! Jag hoppas hoppas hoppas med hela mitt hjärta!!

tiden går och jag har inte gjort ett skit. Gått hemma, Varit i rastgården med Coffi o Lewie eller bara legat hemma o degat med Sandra o Coffi !! Ska börja plugga lite teori på kvällarna nu med tänkte jag. Har ju coffe och sandra ... hm aa sandra? hm Coffe iaf som kan hjälpa mig och plugga lite :P, Går nog bäst utan sandras hjälp HAHA :P, så jag blir klar med det här jävla körkortet ngn gång haha! Har ju tagit sin lilla tid men vafan, har man annat för sig så har man :)

 


uppe med tuppen!

Fredag och allt...
Inget gladare för det kan jag säga er.

Men idag är det exakt två veckor kvar tills vi ska hämta Pplutt :D, Längat som fan efter och få träffa honom och se hur tjockisen ser ut :D. Hoppas bara på att vädret är med oss den dagen :D.

Hmm.. jag skulle typ döda för en burkcola nu alltså! Är så enormt sugen på SOCKER överhuvetaget !!!
Ge mej cola nu... 
Vad sker ikväll? lugna gatan kanske ?

Skulle vara JÄVLA skönt vill jag lova! Tror det blir massa film och gott hemma med Sandra eftersom hon jobbar i helgen. Sen imorgon kanske det blir en runda till blacka med lite folk, det gillas! får dock se hur man mår!

hej på er!Inte en blund.

Jag vill bara soooooooooooooooova! Utan att vakna efter nåra minuter, utan att kall svettas, utan att drömma en massa jävla drömmar!

Om allt vore över, om man bara kunde spola tillbaka tiden och fatta ett klokare beslut !

..

Idag äre depp. Trotts det fina vädret och det jag har framför mig så sitter det i huvet idag!
Vill veta vem, Varför, Hur man kan göra ngt sånt, vad människan tänker på och va dem tänker efter!
Skulle kännas underbart och supa skallen i bitar idag men no money så det skiter sig ändå!

suck..... Är så enormt jävla arg på mig själv, varför tänkte jag mig inte för? Varför väntade jag inte på dem andra? VARFÖR I HELVETE FATTAR JAG DEM HÄR JÄVLA IDIOT DUMMA BESLUTEN!!!

Äckliga, vidriga, jävla människa !


Sömnlösa nätter .

Blev inte mycket sömn inatt..

Gick och la mig runt 24, Somnade vid halv 4.. Vaknade vid 5 och somnade om vid 7!

Älskar att inte kunna sova, älskar att hela mitt jävla äckel fitt kuk hor liv är helt fuckt up !!!

åt helvete med allt och alla just nu... Men vad äre man säger, Skit ska skit ha eller hur?

.

Det sitter i huvet..
Tanken på att man aldrig går säker när man är ensam!

Det känns som en skamm! Något man får lida för hela livet och det försvinner aldrig från huvet! Det ligger där längst bak, längs in och gnager.. 
Inte en själv som ska skämmas utan den idiot som fortfarande lever!! 


Nått man aldrig glömmer!
Nått man får skämmas för hela sitt liv även fast det inte är ens egna fel.


Vet att jag inte behöver säga tack.. Men tack för att ni finns, ni är bäst <3


En dag som den kommer för alla någon gång.


Ligger på topp

Mår toppen bra idag!
Vaknade halv åtta, Gick upp och körde 1 timmas Zumbapass, Fett kul och Jobbigt som tusan !! Efter blev det frulla ..
Fredag äre också, Inte undligt att jag är glaaaaaaaaaader :D..
Vet inte vad vi har planerat för dagen ?! Men det dyker ju som sagt alltid upp ngt fram mot eftermiddagen !! Bankas väl fest som vanligt, Förfesta sen Cromwell kan jag tänkte mig .. Tror Henkipenk skulle lana med grabbarna idag iaf.

Aaaaahhhhh, Igår !!!
Låg i sängen, Skulle dricka lite vatten, så känner jag hur ENORMT JÄVLA AP ONT det gör i min tand!
Går ut till toan och kollar, Aaaaa vad tror ni hänt då? Då har min fucking jävla tand gått AV!!!
AP ONT GÖRE, Ringde till tandläkaren och dem gav mig en tid på MÅNDAG?! Vafan det här är ju akut tkr jag !!! Gör ju bajs ont! Borde väl iaf få ngt mot smärtan tkr man hmm :P, Jävla tandjävel alltså!

Nae ni, mis amigos! Ha en trevlans helg så hörs vi efter den !! Ciaoo <3 


Tandvärk :(

Det är nog fan det värsta som finns alltså, Det bara krampar i tänderna, nästan som om jag har tandställningen kvar och dem precis har spännt den... bläää !!

Inget vidare väder idag heller, Men ändå tur att pissvädret är idag så man inte klappar ihopp av värmeslag när man ska hjälpa mamma och flytta idag! Ska bli kul och se hur hennes nya lägenhet ser ut :), Inte sätt den än men den kommer nog blir fin när hon är klar med den :).

Ca 23 dagar kvar nu till Pplutt kommer hem :), Ska bli så enormt kul och träffa han !!!! Saknar hans dampryck och hans humor enormt mkt :), Bb hade snackat med han igår och han mådde helt okej sa han så det är ju bra :). Brevet han skicka till mig ÄR JU SPÅRLÖST FÖRSVUNNET tack vare den där jävla äckliga finska kärrningen som flyttade in i min lägenhet i Eneby !!! BÖH, Krossa hennes alla rutor skulle jag vilja göra men nej nej här ska man vara vuxen och låtsas som ingenting!! är så irriterad så jag vet inte ens vad jag skriver !!
Jävla äckel tant !!

Nej nu kom Sandra så nu ska ja ut och blossa med henne !!

Tjing på er :)


Lyckligt lottad som jag är !!

Yes yes yes yes!!! SUPERGLAD idag!
Då jag har fått reda på att min hund är HELT frisk, Han har en infekterad magficka på magsäcken och det löser sig med lite medel som jag ska ge honom morgon och kväll !! FYFAN VAD GLAD JAG ÄR, Det är som en sten föll från mitt hjärta alltså! Pallait o ha gått runt och varit orolig som en jävla idiot! Men det var som vi sa, Lewie är krigare och det är inte hans tid ännu!! Åååh Mammas älskling :), Gud så ENORMT jävla GLAD jag är !!

tänkte ja skulle ringa och väcka Bb och skrika i det i hans öra men kan vänta tills han vaknat iaf haha! Sandra e ju på g hit så jag har henne och prata med om det, eller a hon kom nyss inhoppandess in genom dörren så gav henne den glada nyheten och hon blev jätte glad :D, Och Coffi är också uppe med tuppen så ska skriva den glada nyheten till han med nu :)...

Får se vad som händer idag! Tänkte jag skulle moppa golven och städa lite nu på morgonen iaf !!
Blir nog film och mys i soffan för hela energin ikväll då det FUCKING snöar ute ?!?!?!?!

Mike har friluftsdag idag så han ska ha lewie tills när ?!?!?! har jag ingen aning om haha!

Men ha en bra dag alla, Det ska jag ha!

PUSS

RSS 2.0