Flytt på Fredag

Fan vad nice, Flyttar nu på fredag och det ska bli så jäääääävla skönt kan jag lova!

Just nu sitter ja hemma hos fru Waltersson på en fika, Har även betalat en massa räkningar fyfan för att komma in i "vuxen" livet haha! Idag ska jag vara tjockis, Ska äta pizza faktis!! Men ska bli skönt nu när man flyttar att komma igång med träningen och allt igen!

Nej nu är det dags för en cigg!

Vikt, mått och bilder kommer nästa vecka ;)

Seeyaa!

Jahopp!

Sitter man här med skolböckerna framför sig !!! Har ju ifs suttit med dem hela dagen så ja kommer drömma om Etik och skit inatt!!
Men nu innan natti så var jag hemma hos mamma en sväng, Firade att hon klarade hojjkortet idag! Så gjorde vi smörgåstårta tills imorgon med efter som hon fyller år imorgon!
Lewie har däckat i soffa..... SKööööööönt som fean kan ja lova!
Imorgon, Vad händer? Ska ringa till Vårdcentralen iaf! Hoppas på att ja kan få komma dit så dem kan ge min lite hostmedicin...
Dööör fan snart av den här jävla hostan!
Mickes mamma Helen hade tydligen fått åka upp till sjukhuset och andas in kortison och grejer! Samma hosta som mig har hon så hoppas inte ja behöver åka upp till sjukhuset..
Nej nu ska jag in i böckernas tid igen!
Godbaj!

Snor, snor och ännu mera snor!

Bööööö, vilken jävla förkylning alltså! Den släpper fan aldrig, Det bara rinner och rinner från näsan min :(, Kommer ha stora sår runt näsan efter allt torkande runt den.. Helg är det också, Vetifan vad som händer, Vet bara att Mikael kommer hem. Sandras lillebror alltså! Blir att laga mat tillsammans med han, sandra och grabbarna skulle jag tro..
Börjar en ny kurs i skolan näsa vecka med. Får ringa och snacka med Bodil igen så jag får all information som jag behöver. Kanske min pulla Ellinor kan samla ihop det jag behöver så ja inte kommer efter..
Nahe om man skulle ta sig i kragen och slänga in en disk i diskmaskinen, Så skulle Mickes mamma komma ner med damsugaren med så jag får damsuga! Ser fördjävligt ut här hemma kan ja lova!!
Puss på er!

Fyyyyy

Hm, Hade ju hoppats på att jag aldrig mera skulle få uppleva den där smärtan i magen. I Fredags var jag hemma hos mor och satt och drack ett glas vin med lite vänner. Så när ja ställer mig upp så bara hugger det till i magen, Kände direkt att det var samma smärta som förra gången... Viste fan inte vad ja skulle göra så gick in och la mig på toa golvet i 15 minuter typ. Gick inte över så hoppade ner mammas säng och låg där ett tag men det kändes lika jävligt då med. Bestämde mig för att gå hem och be Micke köra upp mig till akuten! Sen när jag är på G hem så släpper det sakta men säkert. Kommer hem dit! Har fortfarande ont alltså men inte så ont som ja hade sist. Lägger mig i soffan bredvid Lewie och Micke. Svettas sönder gör jag med, Dagen efter vaknade jag och värken är fortfarande kvar. Så jag ringer upp till akuten och tänker att ja kanske ska kolla vad dem säger. Så snackar ja med dem spå säger dem blir det lika illa som förra gången så får du komma upp så får vi operera dig akut?! För vadå? Ni vet ju inte vad det är för del?! Nae men vi är nästan 100 på att det är gallsten! Nästan???????? vadå nästan? Aa du får komma upp hit så röntgar vi dig... Jag tänkte som ja alltid gör. aa men ja åker upp om det inte försvinner. Har fortfarande kvar det och har inte åkt upp än!! Ska ringa till dem idag igen och snacka med dem och se vad dem säger! Det är en sån obehaglig känsla att ha den här smärtan alltså!!
JAg vet och känner på mig att det är ngt som är fel!!!! MEn ja pallar fan inte mer sjukhus.....
Får se hur det blir när Micke kommer hem om ja åker upp eller inte!!

Bläääääääää

Har ju legat hemma med feber hela veckan fan :(, Pluggat som en idiot har jag gjort med även fast jag har varit sjuk :(, Het matt i hela kroppen idag! Men ingen feber idag så det e ju skönt! Kanske är påväg att bli frisk hihi... MAn kan ju hoppas iaf!!
Får se vad som händer ikväll, Har köpt hem två flaskor vitt iaf om ngt roligt skulle dyka upp och om jag mår bättre fram mot kvällen!!
Hoppas på att jag får Godkänt på mina 2 studieenheter som ja skickade in i Onsdags, HOPPASHOPPASHOPPAS!!!
Nahe om man skulle ta Lewie och gå en sväng i det FINA pissvädret hehe :P, Han har gjort framsteg vill jag lova. Lärt sig båda och sitta och ligga när man säger åt han hihi!!
Puss på er!

asjaj :(

Imorse när ja vakna hade ja skit ont i halsen :(.... Tänkte om ja somnar om kanske det försvinner? Så slumra jag till en stund till men det har fortfarande inte gått över :( .. Jävla skit Mikael och Coffi som har smittat mig :(. Skiter i hur sjuk jag är denna vecka för ja måste gå till skolan! Fattar typ nada av vad jag ska skriva om i Kulturen..
Nej nu ska jag iväg och handla lite kaffe, Brudarna (Emma och Sandra) kommer förbi på en fika.. Det blir myys hihi

RSS 2.0