Oro!

Jahopp mina vänner..
Ni fick bild samt vikt :), Super nöjd med mig själv mmåste jag säga ännu en gång :).
Idag har morfar varit här och skruvat upp lite skit till mig och henki! Bland annat två speglar som kom PRECIS där jag ville ha dem :), Sen borra han lite in till mig vägg så jag fick kanaler på min tv .... ÄNTLIGEN :). Tack älskade morfar !!! Skryter ännu en gång med att jag har världens bästa morfar!!

Lagade ännu en ny korv storganoff idag haha! Tur att jag har flyttat ihopp med henka eftersom vi båda älskar just korv stroganoff!! Den här blev super god den med! Som vanligt ;),


Orolig för min lillw gris dock, Han bara sover och sover och man ser på han hur trött han är hela tiden samt att han tycker det är jobbigt med den här värmen!! Hoppas på att provsvaren kommer snart! pallar fan inte gå runt och vara orolig längre!! vill ha svar!! NU!
Har även fått ett nytt jobb igen för er som inte vet haha! Östgöta kök :), Och där blir jag kvar ett tag om jag får bestämma ;). Jobbar första dagen på Torsdag, Ska bli super kul måste jag säga! Underbaraste BB tar hand om min gris hela den dagen så det är bara jobba och slita !!


Nej nu ska ja njuta av mitt kaffe och vänta på BB !!
Ikväll, Jaaani tänker inte säga vad som händer ikväll faktis ;)

PUSSS
Nöjd ..

Hallu mina vänner och ovänner, Finns ju sånna med tyvärr!!

Har ju lovat en massa gånger nu att jag ska skriva ut min vikt och allt det där.
Kan säga att det här är nog den bästa resan jag gjort i hela mitt liv, fyfan vad saker jag har fått vara med om! Både tråkiga och roliga ... Har mått skit endel dagar och haft en massa problem och andra dagar har man mått som en prins !! Resan är ju som sagt inte slut än, Finns ju flera operationer kvar att göra! Bland annat ta bort all jävla överflödig hud och skit som finns på kroppen!!

Kollade på bilden jag ska lägga upp sen igår och fattar fortfarande inte hur det kan vara möjligt att jag har gått ner så mkt som jag har gjort och hur det kan synas så mkt som det gör.... det är fan sjukt alltså! men jag ska inte klaga är rikgit stolt över min själv och jag skulle aldrig klarat det utan mina vänner eller min familj !!

Tack för att ni finns!!

Start vikt : 152kg
Vikt nu : 80.5kg

Jag kan inte säga annat än att jag är så ENORMT jävla STOLT över mig själv! Jag kan gå med huvudet högt och veta att jag har klarat det !!! Faaan vad bra jag mååååår just nu !! Trivs så enormt bra med mitt liv och allt just nu !!!! Här kommer bilden iaf ..


 
KAn fan inte sluta glo på bil helvetet haha!!!

Kryss på Torsdag med en massa med underbara vänner, Fan vad gött det ska bli! KBK KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR BARRRRRA KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

PUSS

klagomål !!

Det stämmer..
Har ännu en gång fått klagomål att jag är ENORMT JÄVLA PISS DÅLIG på att uppdatera min blogg med min vikt och om hur allt går och sådär.. Lovar att jag ska fixa det i veckan :)..

Den senaste tiden har jag bara njutigt av vädret och ledigheten tillsammans med mina nära och kära!! Mycket festande har det blivit men nu är det slut med det då skolan börjar igen hehe! Dock på Torsdag åker vi på kryssen :). Inte allt för taggad på det men man kanske hinner bli? Vem vet! Hoppas på en enormt trevlig resa iaf!!


Men jag lovar att jag uppdaterar om min vikt och allt i veckan! Och nu kommer jag hålla det jag säger haha! Ikväll blir det nog film och mys hemma med Mr ............. :), Får se om brushaaan MM är med :).. Ska städa min brors lägenhet med !! BÖÖÖÖH


PUSS

Solen

Solen skiner här utanför mitt fönster!
Fan vilket nice väder vi har i staden idag :), Ska snart ut på en lång runda med mitt hjärta! Kanske slå en signal till Coffi och möta upp han :). Det är sånna hära dagar man saknar enebytiderna, När man satt med alla ens vänner i parken, drack bira, lirade basket eller fotboll och alla var glada! Tiderna man aldrig glömmer.

Får ta dagen som den kommer helt enkelt, Vara ute så mycket som möjligt iaf!
Funderar på om man skulle packa en väska och åka ut till Simonstorp och vara där över några dagar! Grilla, dricka bira och bara softa med min älskade prins! Funderaren barra !!


Nej nu blir det kaffe iaf. Hörs !

min prins

hm!
En knöl i din magsäck.. Inget besked jag hade väntat på ska jag säga dig!
Dör du från mig så dödar jag dig!!
Du är min prins, min kung, min själsfrände !! Skulle inte klara mig en dag utan dig i det här läget.
Du tröstar mig när jag gråter, Du liver upp stämningen när den inte alltid är på topp. Du går vid min sida genom vårt och tort och utan dig vore jag noll!
För dig skulle jag göra allt, Kostar det en förmögenhet för att få bort den där knölen då gör jag PRECIS ALLT för att få fram dem pengarna !!!

Snälla, Jag ber till gud för första gången i mitt liv!
Låt han vara snälla <3upp och ner !!!

Så fort man kommer på fötter och allt flyter på som det ska. Då, då är det självklart någon jävla skit som ska komma och tränga sig in i ens liv !! Blir galen på ALLT.

Inga ord för vad jag ska skriva äns !!!
Fattar inte vad jag håller på med. Känner mig galen, vilsen, enormt dum i huvet !!!!!!
Vill bara skrika, slå sönder någon/något och få känna att jag lever, Finns inte ett piss jag kan göra nu!
Allt är åt helvete och man lär sig ALDRIG av sina misstag kan jag säga er.

Man säger att man lär sig av sina misstag med det är så fel fel fel.. För FOLK gör misstag hela tiden! Spelar ingen roll vad det är för misstag ett misstag är ett misstag och det är ju själva misstaget man inte ska göra om !!
orken är slut! Fuck this shit...

Skiter i det här, går hem till Emil nu <3!
Hej på er

Mycket film blir det

Kan jag lova!
Har blivit mycket film den senaste tiden!
Legat hemma och degat med Emil, Coffe och Sandra typ bara!
Var ju på intervju igår för er som inte vet det! Och jobbet är mitt, Tog dem med storm när jag kom in där haha! Nae men på Tisdag börjar man jobba! Skönt det så man inte fick börja dirr!
Idag är det Fredag, Så som alla Fredagar så ska jag givetvis ut och fara lite här nu på förmiddagen, Ska dricka kaffe med min älskade Mikael först som jag saknar massvis när jag inte bor tillsammans med han längre! Tur att han har tid någon gång iaf den jävla arbetsnarkomanen!!! Efter det blir det ut och styra med lite skit tills ikväll!
Kvällen lutar hem mot sanna med dryck och mat! Vi ska käka alla tjejor så det kommer nog bli trevlans får man hoppas på! Efter det blir det väl utgång till det vanliga stället cromwell ;)

Får se vart kvällen slutar !
Puss på er

RSS 2.0