upp och ner

Livet leker.. Julafton blev en toppen dag! men det har det ju blivit nu dem senaste två åren och det är ju skönt, Fick massa fina klappar och massa gott och dricka med kan ja lova hehe! Dagen efter vart väl en bra pissdag eller hur man ska säga. Älskade mormor som har blivit sjuk vilket suuuuuuuuuuuger pung. För er som inte vet så har jag typ bott med min mormor och morfar hela livet. Dem har varit som en extra mor och far för mig skulle man väl kunna säga! Känns som om min egen mor är sjuk! Hon opereras imorgon och jag vill bara vara med henne, vid hennes sida och hålla hennes hand! Jag vet att det inte går men jag vill !! Men jag får sitta och hålla tummarna och hoppas på att läkarna gör ngt bra utav det den här gången. Älskar dig mormor !!!

Livet är upp och ner, när allt har blivit bra så kommer ondskan fram där man MINST anar det, Det är synd för jag vet att den här gången hade allt funkat som det skulle i livet. Något positivt är ju att jag har RASAT i vikt haha ! Ovanligt va :P? Nae men tänker inte skriva ut min vikt eller mina mått än :P, ni ska få fundera lite till även fast ja vet att ni vill veta. Händer inte allt för mkt denna vecka dock, Ska ner och handla med Sandra sen! Kolla om ja hittar ngt nice till nyår :), Nyår firas hemma hos mig med lite trevliga grabbar och underbara brudarna! Får se om vi drar vidare på en annan fest sen som man är bjuden påå. Ta kvällen som den kommer och hoppas inte på för mkt folket, Ni blir bara besvikna! Tro mig !!

Får se om det blir några kalla ikväll eller inte, Men det lutar åt det hållet iaf :)

Kärlek till er alla och ta livet för vad det är för det här kan vara er sista dag ni lever !!
Förlåtande gud? In my ass !!

Våga inte !!!

Dör du ifrån mig då kommer jag slå ihjäl dig när vi ses i himmelen fattar du det!!!!!!! Du är min idol, du är den som alltid funnits där du är den som aldrig sätt ner på mig när jag gjorde mina misstag! Varför varför just du! Jag älskar dig och det är för tidigt för dig att lämna mig kvar här på helvetet! Tänk på mig, på crille, på mamma och på morfar? Du kan inte bara lämna oss här nere mormor. Shit vilken juldag, Min favorit dag av alla dem här överskattade skit dagarna! Vaknade och var på jättre bra humör och ville bara ha en bra kväll. Men så självklart så får man inte vara glad! Hur ska jag bara kunna glömma det här?! Det kommer gnaga sönder mitt huvud nu! OCH jag har inte tid med det här !!! Faaan, varför gör du såhär! Vad fan har min mormor gjort för ngt ont för att få genomgå den här jävla skiten! Tar du henne ifrån mig kommer jag aldrig ALDRIG förlåta dig! Du säger att du är en förlåtande gud, JAG PISSAR PÅ DIG OCH DITT FÖRLÅTANDE GUD, Tar du henne ifrån mig så kommer jag ALDRIG förlåta dig!!!!!!!!!!!!! Fattar du det!


Älskar dig mormor <3

Inte bra fan!

Det här är fan inte bra! Det känns som om jag är 14 igen! Vill bara festa festa festa hela tiden!! fy på mig. Längtar som fan tills imorgon och i över morgon och dagen efter det och dagen efter det! Kommer vara helt slut efter alla dem här dagarna haha! Men jag mår bra och jag festar och gör PRECIS vad jag vill med mitt liv så fuck off ni som tkr ngt annat ;)

Idag blev det stan med mamma, Handlade dem sista FUL KLAPPARNA! Usch vad överskattad julafton är alltså! Dock vare ENORMT mkt slödder och snusk på stan idag! Blev typ ihjältrampad ett flertal gånger men jag överlever .... som vanligt ;). Söndag äre maskinen också!Ingen som har uppdaterat mig om det även fast ni alla mina vänner vet hur mkt jag älskar maskinen fyfy på er! Går dit själv om det är så efter som alla andra är så tråkiga haha!

Nej nu ska jag experimentera i köket som vanligt! Skriver mer sen kanske

Over and out !

Kul men svårt på samma gång

Fick samtalet imorse som jag typ väntat på i se sådär 2-3månader. Helt yrvaken som jag var svarade jag och typ flög upp av glädje !! Nu när glädjen har lagt sig lite så vet jag inte vad jag vill :S, Känns som mitt livs viktigaste beslut jag ska genomföra! Höger eller vänster? Jag måste bestämma mig så snart som möjligt och väljer jag fel så kan det vara ngt jag får ångra hela livet! Att det valet som var så självklart förut kan blir så jävla svårt. Det gnager på mig i huvet hela tiden! Vet inte var ja ska ta vägen, Skulle vilja gå till gymmet och rensa skallen men nej nej här är man sjukskriven och får inte träna! En promenad kanske skulle gjort susen men nej nej det var ja på nyss och tänkte bara mera på själva valet då !! Önskar att det fans en knapp man kunde trycka på så man såg hur framtiden såg ut på dem här två olika valen eller försöka få ngn annan välja till mig. Men det skulle inte gå det heller för jag skulle vela fram och tillbaka iaf och skulle aldrig stå ut med att ngn annan hade valt min framtid åt mig !! Såååååå svårt!!! Det bästa är att inte tänka på det men vad kan man göra då?! Mera än tänka på det !!!

Vet ju fan inte vad jag vill !!!
Och jag går och velar fram och tillbaka hela tiden och det gör mig FRUKTANSVÄRT irriterad !!!
Bestäm dig nu Maria Emelie Karlsson !!!!!

Min underbara !

Hon är den bästa som finns i mitt liv. Tack för att du finns Maria! Älskar dig så otrooooligt mkt, Vi är av samma skit och korn! Jag älskar dig och du kommer alltid vara min nr 1 som jag ALLTID varit för dig! Vet inte vart ja skulle tatt vägen utan dig! Du stöttar mig i vårt och tort även fast jag läger näsan i blöt allt för ofta!

Tack underbara du!



hihimuhahahha

Lördagen blev ENORMT klockren! Fyfan vilken fest vi ställde till med.. Inget bråk inget tjaffs! Fan så jävla gött, Alla dansade, söp och hade enormt trevligt !! Fick även ett antal lapdance av Danne och alla tre av brödera pernu haha! Fyfan vilken hel go födelsedagsfest det blev. Alla mina underbara vänner var här och så skulle vi se till att det blev utgång med men så lång kom inte jag muhaha! Jag stannade hemma och öppnade en annan födelsedags present ist ;) och jag kan ju lova att den inte var helt fy skamm :P. Taaaaaaacka gud för ne klockren kväll och när jag säger tacka gud så menar jag ju självklart mig själv ;). Tråkigt bara att min Nmicke inte kom :(, Med dem andra två lovi lovi boysen kom ett tag :). Tack alla för alla fina presenter och alla fina grattis samtal/sms/mejl jag fick! Den här festen är OFÖRGLÖMLIG vill jag lova! Städningen dagen efter var dock inte lika rolig?! Vaknade av att Lollo ringde på dörren! Sen gick jag och la mig igen! In kommer bror och skrar liv i mig och D. Efter ett tag kommer min underbaraste kotten in. Ringde och beställde pizza och kollade film hela dagen/kvällen! Plockade alla burkar och flaskor men nu är ju det värsta kvar! Har damsugat och nu ska ja snart moppa golven! Fyfan för att stäääääda haha! Men det är VÄRT det kan jag lova!! Nu kommer lite piccs innan ja ska fortsätta slava!

Underbaraste kommer hem efter jobbet hoppas jag <3, Blev en mys natt med henne! Love heeeeeeeeer!!!







Nae jag orkar inte!! Bilderna finns på fejjan!

Over and Out !!

mys dag!

Jahopp då var denna dagen också slut, Har varit en HELT okej dag. Vaknade runt halv nio, Så kom Emma och så blev det morgon kaffe .. som vanligt ihihi <3!! Åkte till Kneipen och droppade av Lewie hos pappa o Carina, Dem ska ju ha han i helgen efter som ja ska ha fest imorgon :).. Efter det bar det av till Maxi, Letade efter en klänning åt Emma! Hittade en skit snygg som hon ska ha imorgon sen en snygg kofta till! Sen blev det hemgång, Satte igång med städandet jag och Mallan så kom Coffi och Nmicke <3. Snacka lite skit med dem och sen blev det tvätten! Har städat och tvättat typ hela kvällen! Blev lite frusen så gick in och la mig i ett bad, MEN så kommer Malin in och säger att vi ska spela ngt jävla GENI spel .. VILKET JAG ALLTID VINNER PÅ "hooooooost".. Sen ringde det på dörren och då vare Sis som också ville vara med och hålla mig sällskap när ja låg i badet haha! Så där inne på muggen satt vi och spelade spel! Eller aa ja låg väl mest haha! Sen blev det upp ur badet och på med kläder för att fortsätta spelandet inne i köket.. Så kom Nmicke och Coffi tillbaka! Och så blev det "familjekväll" hahah spelade GENI och skrattade åt allas ENORMT korkade svar haha! Men jag vann ju .... Som vanligt "hoooooost" .. Grabbarna gick nyss och nu ska jag och Mallan snart dundra ner i sängen och sova!

Imorgon smäller det, Förfest sedan utgång! Fyfan för fest kan jag lova! Ska rulla "hem" haha!
Ååååååååååååååh YES min MENS är slut!!!!!!!!! Lyckligt lottad som jag är så har jag ju bara mens i två-tre dagar. Kanske inte så kul för er och veta men vem fan bryr sig?! Jag mår bra muhaha

Piccs

Shitt va snigg rå!


Mallan <3


Sis <3


Älskar mitt nya jag <3


Over and out!

20år!

Då har man levat i 20 år och 1 dag idag då!
Känns väl lite sådär, Halva livet har ju typ gått hahaha! Igår blev jag firad av familia! Alla var här Sbror, Farmor, farfar, mormor, morfar, mamma, pappa, carina, Lbror och Lsyster.. Det blev en helt okej kväll och jag är ENORMT förvånad och glad över att hela min familj kunde umgås på det här viset :P, Halleluja moment kan jag lova! Mallan brallan var ju här med och är ju ett + i kanten hihi! Fikade, snackade skit och garvade ihopp hela familjen och deet var enormt länge sen man kunde göra det tillsammans! Stolt över min underbara älskade storebror som lyckades hålla sams med mamma hela kvällen, Älskar dig  mest på denna planet bror!! Fick massa fina grejer btw. Trosor av mallan grrr haha, brödrost, ljus, blommor, pengar, pengar, pengar och pengar haha :D! Faan vad gött med lite money :).

Nu såhär på morgonkvisten har jag varit ute med Lewie, Ska snart göra frulla och äta ROSTAT BRÖÖÖÖÖD :D, Saknat det fett länge haha! Nej nu kaffe och en cigg :)
Imorgon smäller det!!

Over And Out

Min dag är inne!

Japp, Då är man 20 då, Känns ingen större skillnad ska ja säga er. Hade inte förväntat mig ngt annat heller, Emma, FinisWilmis och Cesar har varit här HELA förmiddagen! Fick ett par jätte fina ljusstakar av dem. Tacka så mkt för dem. Blev fika och skitsnack och det GILLAS! Emma fick städnojja efter ett tag och började ändra på mina prylar här hemma. Fint blev det iaf ihihi, Tack för du finns gumman, skönt och prata med dig gumman!!

Nu ska jag invänta min familj! Alla kommer, dock olika tider men det är väl bäst så haha!
Bror ligger här i soffan nyss hemkommen efter jobbet, Undra hur det ska gå när vi inte bor bredvid varandra sen haha!












Nej nu ska jag ladda kaffebryggaren och så!
PUSS PÅ ER!

Mys dag!

Blev en normt mysig dag trotts allt! Mens värken försvann tack vara mina värktabletter <3. Satt hemma så ringde till min favorit Emma <3, Hon var bara hemma och hoppades på att jag skulle ringa .. KOMISKT ihihi! tog med mig hund fan och gick dit !! Satt och kela med min älsklings prinsessa Wilma i evigheter! Älskar den där lilltjejen och henne mor så det är sjukt åt det :). Sen blev det hemgång. Mamma och bror stormade in i min lägenhet som vanligt efter jobbet ihihi! Satt och snackade lite skit och så kom Lollo in rullandes. Dags för att åka till City gross! Ringde skjutsen och så blev vi upp hämtade i Centa!! Hittade allt vi skulle ha tills Lördag så det är ju prima!! Nu har jag suttit hemma med Lollan käkat och snackat skit! Myyyyys på hög nivå! Och nu är det inte många timmar kvar tills en viss EMELIE KARLSSON fyller år ihihi! Faan vad underbart det är och fylla år, Blir som ett barn som väntar på tomten på julafton Ghaaaaaaaaaaaa, Den här väntan är svår alltså !!



ingen bra dag ..

Jag kan ju lova att den här dagen kommer iaf inte bli min roliga dag! Vaknade vid 8 av DUNDER mens värk! Typ flög upp ur sängen och mot medicin skåpet! Tog en tablett och gick och la mig igen, Somnade dirr efter som det är morfinliknande preparat som jag har kvar sen andra operationen! Vaknade vid 10 igen av att värken hade kommit tillbaka !! Fyfan för mens alltså! Jag är glad över att jag bara har mens två-tre dagar i månaden, alla andra brukar ju ha 5-7 dagar! Men smärtan jag har när jag har mensen är fan KATASTROF!! Skjut mig i huvet ngn !! Skulle sätta mig och käka frulle när ja kom in med hunden tänkte jag. Fixar en knäckemacka med skinka och paprika på! Tog en tugga och jag bara kände hur magen började säga ifrån och kräkningarna börjar komma! Tror fan det beror på alla dem här pillerna jag äter alltså! Jag äter fan 8 olika mediciner + kosttilägg och + vitaminer och mineraler ?! Konstigt att min mage säger ifrån när den får mat ? Nej !!


Känner för att slå alla runt omkring mig på käften idag, Stör mig på minsta lilla!
Broooooooooooooooooor, kom hem!! Du får vara min slag påse idag!

Jag lovar er, att mobba Emelie dagen är INTE idag !!



Hmmmm

Gick till gymmet för att löpa och pumpa lite men nej nej, Gymmet var ju bokat hela dagen så fick boka tid tills ikväll ist, Hatar och träna kvällar för sen när ja kommer hem då har jag energin uppe och då kan jag inte somna .. Skit samma får blir så ikväll iaf! Skönt och komma igång med träningen igen, Böööööh vad jag har saknat det ska ni veta !! Att bo på sjukhuset är ingen höjdare, Det är ngt jag INTE rekommenderar och det är INGET 5 stjärnigt hotell som min bror själv skulle uttrycka sig haha! Tänkte jag skulle få igång Sandra och börja träna med.. Den lata fan kan behöva komma i from hon med :). Sitter och inväntar henne nu för fika time :), På med kaffet barra!!

Och ni två M och S, Era jävla pullhuven rent ut sagt kan ju ta och köra upp ngt där bak innan jag gör det själv på er. Lägg ner med skitsnackat och VÄX UPP förfan! Vad tjänar ni ens på att försöka förstöra mig och min kompis vänskap! INTE ETT PISS förutom att han börjar tvivla, Och det är jävligt tragiskt kan jag lova för det ni går och säger det borde ni ha ett skott i pannan för!! Ursäkta språket!




Puss på er andra!
Over and Out!

Trevligaste kvällen på länge!

Igår vare match, United - Arsenal! Inte direkt ngn svår match men tyckte båda lagen spelade okej! Dock ingen händelserik match menmen! Tog med mig Wallan och drog till Qbaar med grabbarna <3. Kul och träffa dem, Det var Daniel, Ecer och Guatto! Blev mycket prat och ENORMT mycket skratt kan jag lova! Ryda nötskalet själv med sina jävla julklappsideér alltså haha! Men jag älskar han ändå! Fyfan din tok! Runda om fötterna blev vi nog alla förutom Sandra haha! Fyfan frös som ett as när jag skulle traska hem sen! Men det gick fort för jag typ sprang hem! Dunkade ner i sängen dirr när ja kom hem. Idag händer det inte så mkt, Hemma dag tror jag det blir. Sandra kommer och så ska vi fika sen.. Det gillas enormt <3..

Psykologen ringde förut med, Ngn ny jävel som har börjat igen ...... Hoppas dem håller vad dem lovar nu! Böööööh nu kom ja på vad jag har kvar och göra, Fortsätta på stämningsansökan jue!! Måste få klart den fan! Måste försöka minnas alla jävla datum och skit med !!!

Längtar dock ngt enormt till Lördag! Pareeeeeyhaaard !!

Frysmys, det gillas !

Tidsfördriv

Inget bättre för mig, Har precis käkat och nu sitter man och slöar, Tänkte ta fram snabeldraken men sen tog orken slut! Kotten kommer efter jobbet så ska vi knarka kaffe tillsammans <3. Fotboll ikväll, Ser ut som om det blir Qbaar med lite vänner och en bira :). En måndagskväll kan nog inte bli bättre, Hela veckan är typ fullsmackade känns det som.
Imorgon ska jag plugga, sen skriva på den där stämningsansökan så jag får den klar, Sen efter det blire gymmet, Skönt och komma igång nu igen efter operationerna :). Känns som livet börjar på nytt gång efter gång får aldrig komma in i en riktig fas! Onsdag blir det plugg sen åka och handla med Lollan <3. Torsdag är ju min dag ^^, Blir nog fika med la familia sen mys besök på kvällen hihi! Malin kommer in till stan och stannar tills på Söndag! Fyfan kommer ju dö och ha henne här hemma så länge HAHA! Fredag blire lugna slåttergatan! En hemma kväll bara eftersom att jag kommer behöva alla mina festarkrafter tills på Lördagen haha! Vilken fest det ska bli! Bli firad av vännerna här hemma och sen utgång! Tror dock inte det blir Hugos HAHA!

Nej om man kanske skulle gå bort till gymmt en timma innan Maria kommer?!
Frågan är om jag hinner ?
Aaa på med kläderna och bort och svettas ;), Love it !!


Shitt va snigg rå!




Kan inte sluta lyssna !! Älskaaaaaaaaarn
Chamillionaire - Good Morning


Over and Out!

helgen är över!

Och skönt är väl det, Trotts alla polis grejer och alla andra jävla besvär så har jag haft en ganska skaplig helg. Fredagen blev det förfesta med goa vänner hemma hos mig sen utgång. Lördagen blev det samma visa, Förfesta hos mig med massa goa vänner sen utgång :). Hugos båda kvällarna. Vilket nog inte kommer bli av nu på ett ENORMT bra tag efter som broder min är väl portad där ifrån :P. Lördagsnatten slutade med Häktet för bror min och jag och Kotten åkte hem och sov, Bakis mat och massa mys på Söndagen tills bror kom in stampande från häktet haha! Får se om det blir rättegång och skit, Ska ringa ner till Vårdcentralen nu så jag kan få lite bildbevis på mina skador om vi skulle mot anmäla !!

Idag vete fan vad som händer, Fotboll äre ju dock! Får se om det blir Olearys med några och se matchen!!


Piccs









Over and Out!

Vad ska man säga

BlaaBlaaBlllaaaaa, Känns som om det är dem ända dem säger...

Innan jag gjorde med Gb-operation så sa läkarna till mig, Ring så fort du får problem, Mår du dåligt och känner att du behöver ngn att prata med! Nu har jag ringt och försökt få tag i kuratorn eller vad fan det heter uppe på sjukhuset och skulle träffat henne imorgon. Dock har HON ännu en gång ställt in min tid!!! Känns så jävla luffit att dem säger att man får den hjälpen man behöver efter en sån här operation! BULL SHITT är vad det är, Svenka sjukvården är ett STORT skämt i dagens samhälle.. Det är en skam att ni ens får kallas läkare, kuratorer eller sjuksköterskor!!

Livet leker och dagarna går vidare, Trött på att inte få behålla maten jag äter, Den kommer upp lika snabbt som den kommer ner. Jag klarar inte bara trött på att det alltid är jag som ska råka ut för sikten precis nu precis då när ALLT såg ut att bli ljusare!

En topp nyhet är ju det att vi flyttar 1.e mars! Tror jag kommer trivas som fisken i vattnet i nya lägenheten! Men innan dess har jag en massvis med resor, födelsedagar, MIN FÖDELSEDAG och massa annat kul och se fram emot. Så därför vill jag få stopp på den här skiten med maten och mina sömnproblem!!!!
Jag är en dam i mina bästa år som älskar att festa och umgås med folk och har alltid varit det med ett leende på läpparna, Men det kommer inte funka i längden om jag ska gå runt och ha ett falskt leende på läpparna!

Kom till oss om du får problem, Vi finns här för dig 24/7 om du får problem! IN MY ASS FUCKERS! jag har bara ett ställe och be er dra till och det är till Helvetet!

Leendet är kvar DOCK utan positiva tankar, Det är bara traskar vidare och hoppas på det bästa, Ta var dag som den kommer och gör det bästa utav det!!

PUSS PÅ ER!

Ullareeeed

Resan dit blev klockren, Fick med mig ENORMT mkt prylar hem! Dock inte så mkt kläder, fanns typ inget snyggt alls. När vi satt i bussen och skulle åka med med så ringde Magnus han som är hyresvärden där vi kollade lägenhet, och jag och Henki fick lägenheten :D:D:D:D. Faaaaaaaaaaaaaan vad sköööönt det ska bli och flytta ifrån den här ruttna helvetet :), Kommer trivas som fisken i vattnet i andra lägenheten tror jag!

Imorgon är det en ny dag! Ingen aning om vad som händer, Ska slå in lite presenter och julklappar iaf ..
Ooooh sen idag när ja kom hem, Mormor och morfar har ju varit hudvakt åt Lewie hela dagen och så hade dem diskat och lagt in massa god julmat när jag kom hem! Jag har världens bästa mormor och morfar, Älskar er så högt som mitt hjärta kan slå!!

Tack pappi för resan till ullapullared med :), Nu ska jag fan sova! Ska försöka komma upp tidigt imorgon tänkte jag :)

Over And Out!

YES YES YES

ibland är min pappa enormt snäll hiih.. Fick två platser av han till Ullared imorgon :), Så imorgon blire Ullared för mig och fröken broman! Kan säga att jag behöver åka dit, Allt jag har hemma i min garderob bara hänger på mej haha! Sitter ute på landet iaf, väntar på att Anni ska komma hem så hon kan köra hem mig.. Ska ju kolla lägenhet vid 6, Guuuud hoppas verkligen att det är ngt att ha alltså!!



Sotenows :)<3


Sjuuuuukt nice kväll

Igår, Herregud vilken sjukt kul kväll! Men kan man vänta sig annat när jag umgås med kusinerna Rydberg?! Såå jävla glad att dem finns :)<3, Började förfesten hemma hos Maggan med lite blandat folk, Sen åkte jag Crille och Simpan ner till ..... kommer inte ihåg vad det heter men iaf åkte ner dit och mötte upp pappa, Carina och Fanny! Gick in och käkade och drack lite på restaurangen. Sen bar det av hem till Maggan igen, Fortsatte förfesten och sen blev det Hugos nattklubb! ENORMT KUL! Fattar inte vad det är med mig, Har aldrig gillat krogen .. Men nu, Fan vill ut ut ut hela tiden haha! Vaknade upp hemma hos Ponti med en enorm huvudvärk och ingen ÅNGEST alls :D:D:D, Faan vad värt haha!
Tack alla för en as nice kväll igår iaf.

Ska nu snart åka ut till Becca och Anni ute på landet. Spederar natten där och ligga och dö i deras soffa kan aldrig bli fel haha! Imorgon blir fika hos maggan på dagen tror jag, Eneby skolan med Emma om ja hinner och sen vid 6 ska jag och Henki kolla på lägenheten i haga! Hoppas den är ngt och ha :).

Här kommer lite bilder från igår!!



















Over and out!

jepps

Japps, nu är det bestämt. Ska flytta ihop med HenkiPenki! Letar efter en trea för fullt nu.. Kollat runt och hittat några som jag har sökt visning på :). Flyttar dock ihop som vänner och inte som par så ni alla vet det hehe :).

Nu ska jag ut och leka i snön med mamma och lewie .....


PUSSSSS

happy happy!

Idag är jag glaaad, Fick en tid hos kuratorn nästa vecka, Nu ska det bli ordning på det här! Dock är det inte därför jag är glad hehe! Vet inte ens själv varför jag är glad, Kanske är det för att det är så mkt SNÖÖÖ ute och jag älskar snöööööö :).


Skulle bara säga att jag är på topp idag, Puss på er !!

sån dag

Idag är det en sån dag, Idag är det en sån dag man bara vill ligga och dö i sängen känner jag! Allt känns bara skit idag. Har inte ork att göra ngt alls. Sen har man tvättstugan med och det är ju enormt kul måste jag säga. Ska ringa till läkarna på sjukhuset med så jag kan få börja gå och prata hos kuratorn igen! Känner att psykbrytet är påväg igen! bööööööööööh för den här skiten alltså! Sälja alla sina ägodelar och bara dra kanske?! Jaaa det vore ju en idé tamefan!! Dock tror jag inte det blir bättre bara man rymmer från problemen men det kan behövas ibland! Gå ner till haga sen och fylla kroppen med lite kaffe kanske. Får se vart dagen slutar.



Ork!

RSS 2.0