hehe

Hallå mina kära vänner och ni andra. Har ju fått lite klagomål igen då att ja är dålig på att blogga hehe! Vet att det stämmer men har fan inte tiden nu när jar har fått en liten bebis på halsen hihi! men nu är grabbarna ute och leker med han så då får ja passa på! Det kommer bli ett ganska kort inlägg men tänkte att ni kanske ville veta hur ja ligger till med vikten och sådär!


såhär såg det ju ut sist
Vikt: 117kg
Mage: 134cm
Lår: 70cm
Överarm: 34cm

såhär ser det ut nu
Vikt: 110kg
Mage: 130cm
Lår: 67cm
Överarm: 30cm

Mår som fisen i vattnet kan ja lova. på ett år ska man gå ner en tredje del av sin vikt! Och jag har tio kilo kvar sen har jag nått det målet dem vpå sjukhuset ville att ja skulle nå!!
Min drömvikt är ju som sagt 90kg och jag tror inte att ja kommer ha några som helst problem med att komma dit heller!
Jag hejjar på mig själv och jag har mina grabbar min familj och mina andra vänner som stöttar mig och det är jag ENORMT tacksam för!! Älskar er <3

Inga bilder tyvär.. Det får vänta, Då ja inte hittar min sladd till kameran,
Ikväll blire kräftskiva med grabbarna, Kotten och Emma.. Ser fram emot en ENORMT trevlig kväll!!

Kram på er

Första skoldagen..

Gick lyyyysande, Dock gjorde vi inte allt för mkt, Satt och hade genomgång typ... Men kul och vara gång nu iaf! Trött på att bara vara hemma och ruttna om dagarna alltså!
Har varit och fikat med Bettan idag med, Tack för att du finns och för att du alltid står vi min sida <3... Sen gick vi in och glutta lite i affärerna. Lewie har varit hemma hos mamma och Nisse idag med hihi! Gick tydligen bra så det är ju toppen! Tror ja ska sova där imorgon, Bra om dem får vara tillsammans så mycket som möjligt nu innan ja ska flytta efter som Nisse förmodligen kommer flytta med mig också!

Glömde även helt bort att jag skulle väga mig och mäta mig idag :/... Men får göra det imorgon så får vi se om ja skriver blogg till kvällen eller om ja skriver blogg dagen efter ist! Blir kanske att Kotten sover hos mig så då blire ju film och då har ja ju inte tid och skriva blogg hehe!


Nahe, Nu ska ja vara lite social med grabbarna mina :), Ska försöka komma i säng tidigt idag med efter som ja börjar tidigt imorgon, börjar 9..... och jaaa!!! Det är tidigt för mig haha


Ha det bääääst ;)


släpper en bild som ja tog dirr efter operationen typ :)


Fan vad jag trivs..

Trivs så enormt bra med mitt liv nu. Allt är SÅÅ underbart igen, Känns som om ja lever värsta drömlivet hihi :).. Jag bara rasar i vikt och det är enormt bra, Jag flyttar om ca en månad och det är BRA, skolan börjar nu på Tisdag och det är bra!!! Och vi har fått den lille och det är Myyyyys hihi!

Har bara spenderat helgen hemma, Grabbarna har varit nere på stan och festat loss med dem andra och jag har legat hemma med lewie och kollat tv, Emma har även varit här och hållt mig sällskap så det är ju skönt :),

ska hoppa in i en dusch nu medans lillskiten sover, Annars blire ett jävla liv om jag gör det när han är vaken kan ja lova haha! Emma och Kotten ska komma hit på fika vid 3.. Sen ikväll tror jag det blir att ta några öl med min älskade vän Johan! Får se om kvällen blir som planerat eller inte!!

Vikt och mått dag imorgon ;), Spännande kan ja lova hihi!


Hemmakväll!

Ser fram emot en skön hemmakväll med Lewie, emma och Wilmis hihi!
Grabbarna är nere på stan och super skallarna i bitar och kollar på raketerna hehe!

Kan ju tyvär inte göra det nu när jag har den lilla <3, Mera värt att ha honom hemma hos sig än att vara nere på stan iaf hihi! Men imorgon ska Micke få vara ensam med Lewie ett tag för jag måste hem och gosa lite med min andra prins som jag inte träffar så ofta längre när ja inte bor hemma <3. Saknar han massvis!

Måste boka tvätttid med böööööööööööööööh vad jobbigt haha! Lewie har kissat ner alla Mickes sängkläder typ haha! Så dutti han är haha!

skolan börjar på tisdag och det ser jag fram emot faktis!!


Nej nu ska ja ta mig en kopp Kaffe tror ja :)<3

Nykomling i Familjen hihi

Igår gjorde jag in impuls-grej! Eller aa jag har ju pratat om att skaffa hund i kanske ett halv år nu, Men iaf hittade värsta raringen på blocket! Började mejla hon som hade hunden. Dem bodde i linköping så ringde ja micke och sa kom nu vi ska åka och hämta en hund! Han bha va ? Nu nu nu ??? jag bhaa jaaa hahaha :D. Grabbarna har ju också längtat efter att ja ska skaffa hund så det var lite små roligt. Kommer dit och fasta för han direkt. Och nu är han här hemma hos oss hihi! Lilla Prinsen min, Han bor med mig här hemma hos Mikaaeeel efter som inte Nilsson och han gick ihopp :(, Synd att inte båda mina prinsar kunde bo tillsammans! Men han går okej ihopp med Mikaels katt Niiiina så det e ju toppen..

idag händer det inte så mycket, bara vara hemma med Lewie "hunden" alltså! Han heter det hihi! Coffi kom på namnet igår och det passa perfa :)..
Nu kommer snart Mikaels mamma Helen så ska plocka undan lite innan hon kommer haha! Ser ut som en svinstia här :P


Love <3


BIG love <3

Promenader och buuuus

Hallloooooojjjj!
Pissväder som vanligt, Vad har hänt ? Inte speciellt mkt mera än vanligt, Har haft älsklingen Cesar i två dagar nu! Varit nere på stan och träffat folk, Gått promenader och busat som bara den..... Det gillas!!
Mina nycklar har även gått upp i rök? Igår när ja kom hem, Till micke alltså! Så låste jag upp dörren så gick jag in och roppa hallå men ingen var hemma. Så la jag mina nycklar på samma plats där jag alltid lägger dem, Rakt fram på skrivbordet! Aa iaf så gick jag ut och satt mig igen och sen så kom Mikaael och Svartis hem. Sen skulle vi gå ngn stans tror vi skulle till ica så går ja in och ska hämta mina nycklar men då är dem borta :O, Dem låg inte där jag la dem och vi leta i hela lägenheten! Dem är HELT borta :O??? Helt jävla galet haha! Nina = katten har säkert käkat upp dem eller lekt med dem så dem har åkt in någon stans där man inte ser dem ..... hm!!
Skolan har ju börjat med, eller börjat och börjat! Idag var det bara infovecka På Tisdag börjar allvaret! Det är då alla kurser sätter igång och det ska bli ENORMT kul hihi :), Min vikt ska jag ta reda på, på söndag hade jag tänkt, Vikt och mått så håll ögonen öppna hihi!!

Nej om man skulle servera sig lite frukost då??


Love Love Love <3


Skitsnack!!

Jag säger då det, Säger man A ska man fan säga B..... Jag tycke för det mesta bara att det är roande när folk snackar skit eller bakom ryggen på mig, Det visar ju bara vilka patetiska människor ni/du är även om ja inte vet vilka ni/du är!! Att ni/du inte har ngt annat än mig och snacka om på er/din fritid det tycker jag är sorgligt, Sorgligt att ni/du inte har ngt liv helt enkelt!! Men nu när jag börjar höra sånt här då skulle ja kunna banka in huvet på er/dig era horungar!!! Grejer som ni/du går och sprider gör mig ngt enormt förbannad, Att det finns folk som äns kan sjunka så lågt det fattar jag inte! Får jag bara veta vem du eller ni är så ger jag blanka fan i vem du är eller vad du är!!! Det här ska du få stå till svars för kan ja lova, Varför äns börja ljuga om en sån fucking dum grej??? Det är ju bara patetiskt för fan och det går ut över andra som inte har gjort ngt fel. Vi då? oss då? Oss som det här handlar om! Tänker ni äns på vad ni säger eller bestämmer ni er bara när ni vaknar.. Aaa idag ska jag komma på ngt skitsnack om Emelie! Så imorgon tar jag Karin? Skaffa ett liv tamefan!!!
BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH så FUCKING ARG JAG BLIR!!!!!!!!!!!!!!!!
Men å andra sidan, Vad kan jag göra mer än spotta er i ansiktet och håna er tillbaka HORUNGAR!


Det blev en lyckad kväll igår iaf ;), Förfest med lite polare hemma sen vidare till Cue-b och fira Natali. Sen blev det hemgång, Vilket tog sin lilla tid hehe (A), Men gick hem, satt och snacka skit med Coffi och Fredrik trevligt trevligt.
Kom nyss hem till Mamma. Micke och Micke hade precis somnat när jag gick! Dem kom hem kl 9 i morse idioterna hahaha!!

Idag får vi se vart dagen tar oss, Ut på jakt kanske ???!!!!!


Btw, tack gumman för bloggen <3
http://lindaboquist.blogg.se/

Saknar!

Vet inte vad det är, Kan inte somna, Ligger och tänkte på han <3, Han som på Lördag har varit borta i tio månader, Undra hur du har det där uppe <3. Går inte en dag utan att man tänker på dig här nere, Kan inte fatta att den snart redan har gått ett år sen du dog <3. Förstår fortfarande inte varför just du av alla <3, Saknar dig grymt mycket Tino och jag önskar bara att allt var en dröm och att man vaknade upp ur den och fick höra dina idiotiska kommentarer eller se ditt fina leende <3..


Jag tänker på dig 24/7 och jag vet att du finns med oss vid våra sidor men kan fortfarande inte låta bli och hoppas att vi snart ses igen eller att man ska vakna upp ur den här fruktansvärda drömmen som man lever i !!

Saknar dig!


Tinos Favoritlåt <3

http://www.youtube.com/watch?v=Qoe-LM_xJpI

Låten dem gjorde till er alla grabbar som gått bort genom åren, Ni är saknade <3
http://www.youtube.com/watch?v=JIgEDxK8JMs&feature=related






hehe

Har blivit lite dålig på att blogga har jag hööööört :P, Men det blir så när man aldrig är eller sover hemma! men inatt ska ja sova med min älskade kissemiss iaf, Vi är ensamma hemma, mor och bror är tydligen ute på äventyr!! Vad har hänt den senaste tiden? hm inget mera magont iaf! TACKA GUD FÖR DET SÄGER JAG, Vad har jag sysslat med ? Hm bara det vanliga!! Umgåtts med grabbarna och softat, Nästa vecka börjar det, Dags att sätta igång med träningen igen känner jag! Sommaren är slut och ingen mera lat sida här inte!!

Får se om det blir gymmet, hemmapass, afrikans dans eller kanske lite simning?!
Finns ju lite och välja på så vi får se vad det blir hehe!



Nej nu ska ja krypa ner i sängen med min prins!
måste vara vaken ett tag till eftersom världens bästa program börjar på sexan snart ...
Nämligen Cheers :D:D


Tror jag är på g igen..

Idag känner jag mig glad, Idag mår jag bra och bättre än vad jag har gjort på länge!!
Jag hoppas att jag kommer fortsätta må bra nu för jag vill må bra, jag vill skratta och jag vill vara mig själv! Nu gäller det att sa framåt i livet! Aldrig mera bakåt för det är det sämsta man kan göra!!

Tack för att ni finns <3


http://www.facebook.com/home.php?#!/?ref=home

Aldrig igen tack!

Vaknade Torsdag morgon 06.30  av EXTREMA kramper i min mage! Fattade inget efter som jag var helt yrvaken. Springer upp och lägger mig inne på toan och bölar så jävla ont jag har! går till soffan och lägger mig igen och hoppas på att det ska gå över.. väntar kanske tio minuter innan det blir ännu värre. Smsar mamma om att vi måste åka upp till akuten nu!! Grabbarna fattade inget när jag sa att ja skulle åka till akuten så dem blev nog lite oroliga där ett tag! Mamma kom utanför Micke vid 06.00 typ. åkte upp till sjukan och la mig raklång på golvet i väntsalen. Bara väntade och väntade.. Kändes som om ja satt/stog/ låg och väntade i 12 timmar! Jag kan säga en sak och det är att jag aldrig har haft så ont i hela mitt liv! Jag skulle hellre bryta båda mina ben och båda mina armar än att känna den där smärtan igen alltså!! Iaf så fick jag komma in på ett rum och vänta på en läkare vid 06.30 typ. Låg där inne och mamma var med mig, Så kom pappa med och där stog dem vid en varsin sida av sängen och försökte få mig må bättre, Sköterskorna ville ju inte ge mig ngt smärtstillande innan jag hade träffat en läkare! Men fyfan jag visste inte om ja skulle stå, sitta eller ligga! Det bara sög och krampade i hela magen!! Jag ville rent ut sagt bara dö alltså! Läkaren kom väl in vid 08.00 typ!! Så tröck dem och skit på magen och så kom dem med ngn jävla spruta! Men fyfan jag TACKAR gud för den där sprutan alltså! haha jag svävade på rosa moln och levde som en prinsessa hahah! Mamma och pappa fick sig nog ett gott skratt var kan ja lova haha!

Dem ville iaf lägga in mig under dagen så fick komma till avdelning 12 där jag låg när dem opererade mig, Minns inte så mkt mera av dem närmaste timmarna men sen vid 14.00 fick jag åka upp till röntgen och kolla magen. Kom tillbaka till avdelningen. Mamma och Sandra var ju med så tänkte aa vi går ner och röker dum som jag är :P, Iaf åker vi ner så hade jag rökt klart så jag och Sandra tog hissen upp så länge sen precis när jag går in i hissen så känns det som om ja får en smäll i magen och i huvudet. Då kom värken tillbaka till magen och så känndes det som om ja skulle svimma. Sandra bara kolla på mig och hon såg helt livrädd ut alltså! Mina leppar var tydligen helt vita och jag såg ut som ett spöke i ansiktet, När jag gick ut från hissen och till mitt rum, det är kanske 20 meter och gå alltså! När jag kom till min säng så bara rann det om mig! Asso jag skämtar inte nu hela jag var typ helt blöt alltså! Jag mådde så illa och hade sån värk i magen så jag svettades sönder typ!! Efter ett tag kom grabbarna upp <3, Vi satt och prata skit, spela kort och åkte rullstol haha! Dem är fan som tre små barn alltså :p, Gick och pilla på allt haha! Men sen åkte alla hem iaf, Sen fick jag en nattis spruta så somna jag utan prolblem haha!

sen vaknade jag 06.00 imorse (idag), Hade inte fått ngt smärtstillande eller ngt under hela natten så trodde ja skulle dö när jag vakna men nepp! Värken var som bort blåst och jag fattade inget, Läkarna gick ronden vid 9 så det var bara sitta och vänta! Mamma och pappa kom upp med så det var ju skönt att ha lite sällskap <3. Läkarna sa att ja skulle prova äta och dricka efter som ja inte hade gjort det dagen innan för om dem skulle operera mig så skulle ju det vara akut och då är det ju inte så bra att ha mat i magen men iaf så drack jag och käkade lite och mådde helt okej.. Var ju fortfarande lite groggy av sprutorna jag fick igår men aa det funka. Så vid 2 iden idag kom Micke och Micke och hämta mig och nu är jag hemma i min egna säng :)<3

ENORMT skönt och vara hemma ska jag säga er, Läkarna hittade inget fel..... inte speciellt förvånad för det gör dem ju aldrig nu för tiden! Men jag är OTROLIGT glad över att det inte var ngt fel på min magsäck eller ngn tarm för då hade ju kanske den här gastric bypass - operationen förstört hela mitt liv!!

Aldrig mer vill jag uppleva den där smärtan alltså!!!!!!!!


Smärta :(


Här mår jag nog bra :P


Hahahaha liiiiiiiiiiiiite borta då :P:P
.


Coffi hahah


<3<3

Grattis

Grattis bror på 22års dagen ska jag väl säga först och främst :).
Vaknade vid 7 idag! Energifylld och studsande ... eller inte haha! Var fan helt död när jag vaknade :P, Kommer ju somna gott ikväll iaf och det är ju jävla skönt att veta!
Idag blire väl vara hemma och fira bror och äta smörgåstårta i stora lass, Eller aa dem kommer ju äta i stora lass men inte jag för då skulle ja nog spy, Får se om jag går bort till grabbarna sen och umgås med dem lite!! Kanske även får med mig lite tårta bort till dem och då blir dem ju glada :)..

Snart är det helg med och efter det är det ny vecka och jag börjar med träningen igen och det ska bli jävla skönt kan jag lova!! Har legat på latsidan alldeles för länge nu alltså haha! dock känns det ENORMT konstigt att även fast man inte tränar så rasar man i vikt iaf?! Hmm :P..

Nahe om man sa ta sig en dusch då kanske .. Ha en bra dag alla <3



Grattis igen min älskade lilla storebror <33



Fördjävlig natt!!!

Gick och la mig runt halv 11 och somnade som en stock.. Vaknade av värdens magsmärtor vid halv 1, Skulle ställa mig upp och bara föll ihopp! Fyfan vad ont det gjorde, kändes som om ngn högg in en kniv i magen på mig och vred runt, Ställde mig upp och gick in på toan så satt jag mej på toan för att se om det kanske släppte när jag gick på toa, Men självklart inte så jag satte på badvattnet och la mig i ett varmt bad för värme brukar ju ta bort smärtor så la mig i badet och så försvann den, den var helt bort blåst, dock var jag fortfarande helt yr efter som jag hade spänt i så mkt så fick världens huvudvärk efter.

Iaf kl var väl halv 2 när jag kom i säng igen. Gick och la mig och vaknar av att det är ngt som kryper mitt mellan munnen och näsan, så drar jag handen där och blir helt blöt, tänder och kollar ner. fullt med blod över hela mig! Hoppades att det här med näsblod mitt i natten hade försvunnit men tydligen inte!! Fan hatar att vakna mitt i natten, Det är det värsta som finns!!

Sover inget bra ensam fan :/, Mardrömmarna har kommit tillbaka och jag har ont i hela kroppen när jag vaknar :( Faaan nu vill jag ha ett slut på det här skiten!!


Nu ska jag sätta igång med smörgåstårtorna som vi ska ha imorgon! Bror fyller ju år så det blir trevlans <3



Sängen

Sov hemma inatt, hos mamma och crille alltså, Mamma var dock inte hemma så därför bestämde jag mig att sova hemma med min älskade kisse mjaauu som jag saknar som fan nu när jag inte har bott hemma. Undra hur grabbarna klarade sig utan mig :P? lär väl se ut som en svinstia när jag kommer dit ikväll hehe! Men jävlar vad jag har saknat min säng, helt sjukt hur bra man sover i just sin ega säng!!

En bekant till mig ska göra en gastric bypass snart ;), Grattis till henne måste jag säga! Hon ska på sitt första möte den 30.e Augusti så det kommer nog bli bra för henne... När jag var på mitt första möte så var inte jag tyst en enda sekund alltå! Jag frågade frågor hela tiden! Tror fan det bästa hade varit om ja hade skrivit ett helt a4 papper med frågor för man glömmer typ hälften av grejerna man vill fråga när man sitter där öga mot öga med läkaren!! Jag frågade enormt mycket om maten iaf, Efter som när du har gjort en sån här operation så är det ju JÄTTE viktigt att du äter och dricker som du ska! Annars finns det enormt stor risk för att du kan få bulimi eller anorexi !! Såhär ser typ min matsedel ut på en dag nu

Frukost : ½ knäckemacka med ost och gurka och ett glas mjölk
mellanmål : 1 äpple :D
lunch : ½ dl pasta typ, 1dl köttfärssås och 1 dl sallad
mellanmål : 1 glas fruktsoppa
middag : ½ dl pasta typ, 1dl köttfärssås och 1 dl sallad
sisten : 1 glas mjölk :)

Det ser inte så jävla mycket ut men det räcker och blir över till mig, Men lever ett billigt och jävligt bra liv haha :D. Nae men som sagt du J som ska göra operationen, Fråga så mycket som du bara kan .. Och var inte orolig över att fråga ngt, Fråga hellre mera än inget alls! Sen om dem tycker att frågorna är jobbiga det är väl liksom upp till dem. Dem är ju specialister då dem ska ju kunna svara på det. Men är det ngt mera du undrar så hojta till bara :)


http://www.facebook.com/home.php?#!/?ref=home

RSS 2.0