kaxxiga 40 taggare med golvmoppar

Jag förstår att folk undrar när Lewie låter som han gör när han hänger i repet, och jag förstår att folk kan tro att han gör sig illa eller att det är farligt. Något jag INTE FÖRSTÅR det är 40 taggare med golvmoppar till hundar som SPRINGER EMOT mig under trädet och skriker och då menar jag skriker " VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED, ÄR DU HELT TAPPAD ELLER ".. Kännde direkt hur det börja koka i mig eftersom baksmällan ligger och gnager och inget rök idag... Jag gick emot fittan och tänkte slå in hennes fula tryne med ist började jag asgarrva henne i nyllet och skrek du ska fullständigt skita i vad jag gör här under tillsammans med min hund! Ta dina fula golvmoppar och vandra iväg!! Jaha fnäste fittan och sa golvmoppar ??? Bara för du har en sån tuff och stark hund så ska du klanka ner på mina va? Hahah jadu jag vet inte hur du är uppfostrad men min mamma har lärt mig att golvmoppar ska man torka golv med inte gå ut i koppel med ?! Vilken planet lever du på? FATTAR DU INTE ATT DIN HUND FÅR ONT? DU PLÅGAR DITT DJUR HELT OCH HÅLLET! VAD SER DU FÖR NÖJE MED ATT SKADA DITT DJUR? NJUTER DU AV DET? Människor som dig ska inte ha hund. Om du tror att din hund får träning av det där så är det helt fel! AA FÖR DU VET JU SÅ JÄVLA MYCKET DIN FETA KOSSA SOM VANDRA TVÅ METER OM DAGEN MEN TVÅ GOLVMOPPAR? Då vänder sig fittan om spottar emot mig och säger jag ska polisanmäla det här! så jag sprang fram till fittan och spotta henne i ansiktet och sa börja springa din jävla kossa och gick ner till Lewie igen.

Lewie sket totalt i henne, han skulle hänga i det där repet haha! Lovar att någon skulle kunnat komma och slå ner mig eller råna mig utan att Lewiebu skulle reagera när repet är i käften haha !! OCH nej jag överreagerade inte, hon började och dels så spottade fittan mot mig först!!! Lite lite lite till så hade jag slagit på fanskapet!! Äckliga jävla människor som tror dem kan komma och säga till mig att min hund mår dåligt av det när han bara DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR av glädje av att få komma ner dit ner till repet!! NAE MEN MIN HUND MÅR DÅLIGT AV DET GÖR HAN !!!! Jag känner väl min hund bäst och vet vad han mår bra av att göra och inte göra!
Fuck off, fel jävla dag och jävlas på kan jag säga!

Sen kan jag säga en sak, Kvällen igår det var den bästa kvällen på länge!! Fyfan vad kul vi hade.. Det blev förfest hemma hos Bompo med massvis med trevligt folk. Sen blev det utgång med hela högen :D. Stog dock i kö i ca en timma! Men jag säger det nu, det var värt det kan jag lova! Aldrig haft så kul i HELA MITT LIV!!
Tack för igår alla alltså, det var en pissdag som blev till en superkväll !!!

Just nu skulle ja kunna döda för en fet jävla **** !!!!!

long time ago ..

God förmiddag!

Igår flyttade bror och Mia hit sina grejer. Nu är vi tre som bor här i lyan på Hagagatan .. Känns helt okej just nu iaf, vi får väl se hur det går med tiden men det ska nog inte vara några problem.. Efter flytten blev det mat och öl tillsammans med pappa, Carina, Fanny, Crille, Simon och så trampade Coffe och neger in igen liten senare!

Tack alla för hjälpen !! Det behövdes..
Nu är Crille och Mia och flyttstädar haha yes så skönt och slippa göra det. Det är bland det tråkigaste som finns, Fyfan för att flyttstäda! Ikväll lutar det åt Bio, Fick precis en inbjudan till en fest ikväll men aa vi får se hur det blir med den saken, Har reserverat biljetter till " in Time " .. Tror den kommer ÄGA!!

Planerna för veckan är möte, möte, möte, möte och åter igen möte, men vad är det man säger " vill man vara fin får man lida pin ;) "

Ha en nice Lördag allihopa :)4 oktober.

Var ett tag sen man skrev här .. Inte hänt allt så mycket här, livet rullar på som vanligt! Sista månaden jag bor tillsammans med Henkibenk. 1 November flyttar dem ju till Spanien han och grabbarna, önskar dem all lycka där borta alltså!
Skön dag har det här varit iaf. Vaknade och Coffe kom ner så blev det lite soffhäng tillsammans med henka, johan och han. Traskade upp till Dawe där han, Haris, Neger, Ecer, Per och ngn annan snubbe var. Blev med soffhäng där och sen blev det vägen hem med Lewiebu :). Kom hem och satt och snackade lite skit med bröderna nöjd. Sen var det dags för nattis med hundarna. Mötte Dawe, Spike och Coffe. Gick upp vid dagiset och släppte dem.. ojojoj vad kul det är och leka bland lera och annat äckel haha :D.
Sen blev det film hemma tillsammans med Coff, Dawe, Henka, Cross och Jocke r komäven förbi.. Kul och träffa han, blir ju inte så ofta tyvärr :(..
Nej nu är det sängen med my love. Imorgon är det en ny dag som sagt...
Det är tur att ja trivs med mitt liv och inte slösar bort mitt liv på facebook HAHA!

RSS 2.0