morgonfis

Godbye my lover !

Sho vänner

Hm.. Dåligt av mig och inte jobba idag, Jag vet men jag pallade inte! Tror jag håller på och bli sjuk men jag ska ändå jobba imorgon!! Idag var jag bara, aaah orkade helt enkelt inte!

Jätte fint väder idag, Kanske blir lite bad tillsammans med grabbarna om man har tur?!
Nu är man hemma och förbereder maten iaf, Håller på med en kyckling gryta som jag tror jag kommer bli dö god. Får se om jag har lite tid över för att baka någon rabarber paj med idag. Börjar tröttna på blåbär´s paj och hallon nu haha!

bil någon ?! Låna?! Ja tack!!

Som vanligt ...

Som vanligt så är det äckel väder på min lediga dag. Det var pissväder på min förra lediga dag med då jag ville åka och bada.... Hm, Inte speciellt snällt.
Vägde mig imorse med, Sist jag vägde mig så vägde jag 80,5kg. Idag vägde jag 78,9 så det har inte hänt allt för mkt på vågen. men neråt går jag ju iaf! Kan inte säga om det är positivt eller negativt för jag tror inte jag vill gå ner mer nu! Jag vill stanna på den här vikten! Nu får det räcka, Vill inte se ut som en jävla pinne när jag är klar med all skit!
Ringde till sjukhuset när jag vaknade iaf, Tänkte att jag skulle boka en tid med ngn där?! Så jag kan få reda på lite skit! Ska fråga efter kost tillägg tror jag nu när jag inte vill gå ner mer.
Händer inte mkt idag tror jag inte?! Måste ha tag i en cykel så jag kan ut och styra lite och jag antar att det kommer pissregna hela dagen så det är ju lika bra att köra så fort som möjligt!
Jobb imorgon igen, och då kommer det ju säker vara skinande sol och jätte varmt...... Men det är ju en annan femma som sagt.... humor !!
Kaffe! Hejdå.
Som vanligt så är det äckel väder på min lediga dag. Det var pissväder på min förra lediga dag med då jag ville åka och bada.... Hm, Inte speciellt snällt. Men kan glädja alla er mina läsere med att idag har jag kunnat äta frukost utan att få upp den igen och det är jag överlycklig över för det var STÖRT GOTT med frukost idag :D.. Ibland så har man turen med sig :)

Igår blev det bara att lata sig hemma hos Neger, somnade på soffan som vanligt .. haha fy! Men jag lyckades JÄVLA bra med blåbärspajjen jag gjorde igår! fy helvete vad god den var ;).

Vägde mig imorse med, Sist jag vägde mig så vägde jag 80,5kg. Idag vägde jag 78,9 så det har inte hänt allt för mkt på vågen. men neråt går jag ju iaf! Kan inte säga om det är positivt eller negativt för jag tror inte jag vill gå ner mer nu! Jag vill stanna på den här vikten! Nu får det räcka, Vill inte se ut som en jävla pinne när jag är klar med all skit!
Ringde till sjukhuset när jag vaknade iaf, Tänkte att jag skulle boka en tid med ngn där?! Så jag kan få reda på lite skit! Ska fråga efter kost tillägg tror jag nu när jag inte vill gå ner mer.

Händer inte mkt idag tror jag inte?! Måste ha tag i en cykel så jag kan ut och styra lite och jag antar att det kommer pissregna hela dagen så det är ju lika bra att köra så fort som möjligt!
Jobb imorgon igen, och då kommer det ju säker vara skinande sol och jätte varmt...... Men det är ju en annan femma som sagt.... humor !!

Kaffe! Hejdå.

Heeelllluuuu

nsdag varer jag skrev senast hehe.

Kan hoppa till Fredag dirr eftersom jag bara har jobbat och jobbat annars typ.
Mamma kom och hämta mig så åkte vi te jobbet. Började jobba, Går ut och ska ut på toan, svimmar och så vaknar jag med massvis med folk runt mig. Jag frågade vad som hände och dem bha vet inte?! Så kom sjukvårdare som vi har ute på vårat jobb eftersom det händer så mycket olyckor ute på braviken. Så låg jag där och jag kunbde varken röra mina ben eller mina armar. Hela kroppen var typ förlamad så jag fick ju förklara för dem hur det känndes och skit. Så ringde dem upp till akuten och frågade vad vi skulle göra typ så sa dem kom upp direkt och ta ett EKG!
Kommer upp dit och får träffa några läkare. Dirr när jag kommer in så sätter dem ett droppintag mig på. Jag bha eh? jag ska bara kolla EKG jag ska inte läggas in alltså jag har en hund, ett jobb MM att ta hand om! Dem bha aa men emelie du måste tänka på dig själv nu och bla bla bla! Allt som du gått igenom den sista tiden det är inte bra och kan gå riktigt illa om du inte sköter det på rätt sätt!! Hmmm? Iaf, dem tog massvis med provor som vanligt och sen kom läkaren efter en stund och började snacka om sina jävla sjukhusgrejer och vad det var för fel på mig och bla bla bla!!! Har tydligen något fel på ngt i hjärtat och jag kännde nae jag pallar inte mer jag drar hem nu dem får inte lägga in mig igen, Men så sa han han bha vi vill lägga in dig under dagen och natten så vi får göra yttligare kontroller på dig så vi vet att det är "okej"! Jag är ingen jävla provdocka som läkare ska få göra sina jävla försök på känner jag! Orkar inte att dem sliter i mig dit och hit och sen inte hittar felet! och jag vet alla ni som läser det här nu kommer skriva men fyfan vad omogen du är emelie. Men a jag drog där ifrån! Pallade som sagt inte med det mer. och tyck vad fan ni vill men INGEN INGEN av er vet hur det är när man typ får bo på sjukhuset, när du aldrig vet om du kommer bli bra eller inte, när du ständigt måste gå runt och tänka kan jag dricka/äta det här utan att jag får ont?! Läkare som bestämmer vad en ska göra och hur jag ska beté mig?! Hallå fuck er alltså !!

Kom hem där ifrån iaf så träffade jag Neger och Dawa.. Neger skulle ju ha hjälp med flytten idag efterosm jag inte kunde bära så fick Dawa, Neger, Coffe, Ecer och Marwen göra det så packade jag upp i lägenheten :). Så nu är han Hagabo han också den lilla luffarn :D. Han bor typ granne med mig så han har lovat mig att vi ska ha frukoststunder på morgonen som han ska bjuda på ihihi älskar honom :)<3.
Efter flytten kom Harris och Alexa också. Satt och snackade skit hela natten och umgicks bara!

Lördagen, Vaknade och gick hem till neger och väckte han, harris och Marwen som däckade där hemma haha jävla puckon :P. Ingen aning om vad som skulle hända denna dag men kvällen var planerade och vi skulle se STOR som skulle SJUNGA nere på trappan! Drog igår en förfest hemma hos neger på kvällen med neger, coffe, dawa, ecer, danne, alexa, ngn annan snubbe och så kom även sandra förbi en sväng och sa hej typ.. så röde vi oss ner mot stan jag och grabbarna! Kommer upp dit och får reda på att STOR bara ska vara gäst Dj.. Hm?! vem fan vill se det då? Vi kom ner dit för att se han sjunga inte för att se han stå och snurra på lite plaattor och fisa i en mick typ?! Jävla luffare alltså!!

Nu är man hemma och ska snart börja med blåbärjspajjen som jag hgar lovat grabbarna att vi ska äta idag haha! Fan gjorde två blåbärjspajjer sist och båda dem är slut! fyfan vad dem äter här hemma haha !!
Nej nu ska ja göra nytta! Ha det bäst!
PÖSSSGmorgon.

Coffe ligger nog och sover som en gris, även fast att han ska vara på jobbet om en minut!! fy på han! Jag skulle också jobbat idag. Men har en massvis med saker som jag måste ta itu med idag så mamma sa att det var bätte att jag fixade det innan jobbet så får ja ta bussen ut vid 12..

Igår lirade vi bakset typ hela eftermiddagen uppe vid hagaskolan.
Jag ägde ju alla som vanligt?! haha nae sög på basket igår, men kul som fan äre dock! Synd bara att alla andra fetton ska sitta och spela spel eller nörda med sina jävla mobiltelefoner. ska fan ha sönder dem för dem så dem också kan röra på sitt feta fläsk !!!
Efter basket så blev det hallonpaj med vaniljsås hemma med Coffi och henk! Kollade även på en Wallander film och rakade Coffs skalle :). Behövdes ju eftersom grabbarna jävlades lite med han nu när dem var i moon haha!

Ingen aning om vad som händer idag, kollade nyss upp bussarna ut till mitt jobb och ser att det går en buss vid 07.25 sen går det en vid 14.25 ?!?!?!?!?!! NEJ MEN OKEJ! hur ska jag komma till jobbet då?! Får ringa mamma och säga aytt hon får hämta mig inne i stan om hon kan!! Annars blir jag hemma hela dagen ?! Händer då?! Basket med neger och coffe ofc, Dem är ju förluster och inte gör ngt nyttit ändå haha!! Just fan idag ska jag baka paj med :D. Hittat ett recept som verkar asgott! Är inte så förtjust i paj just men det har blivit att jag äter det mer och mer nu för tiden :d. nam nam!! allt förutom äpple paj går och äta :D!

Nae nu blire lite frulla sen en promenad upp till Eneby med Lewiebuu :)


Neger, Spike och Lewie!


Ecer och Coff


Ecer, Coff och Neger


Henki och nazisten (coffe)


http://www.youtube.com/watch?v=z28c0ZUC_WY

MorrnMorrn

Idag har jag tagit massa sovmorgon, Ledig idag så det är därför.
Igår var det ingen bra morgon/förmiddag. Var ute och gick med Lewie i 3 timmar typ. Mådde piss och ville inte träffa någon alls. Vandrade hem och så sitter grabbarna där hemma, Viste inte hur dags dem skulle komma hem från Moon så ja blev lite chockad när ja kom hem om en säger. Snackade lite skit med dem och sen gjorde vi inte allt för mkt mera än att tog det lugnt. Dem var helt slut efter moontrippen så aa :P.

Idag har jag ingen aning om vad som händer?! Det är ju min lediga dag så kanske skulle göra ngt speciellt?! Jobbar ju imorgon så det får inte bli en sen kväll ikväll inte. Kanske gå på bio med grabbarna? Snackade om det igår att vi skulle gå på bio i veckan och vem har sagt att det inte kan vara just i början av veckan hihi :).

Får se vad grabbarna säger, Skulle vara kul iaf :)!
Nu blire väldigt väldigt sen frulla :D, Men det är myyyys.. Efter det blir det en sväng in till bästa Danne :)<3
Fråga mig inte hur jag gör tjejer .....

Jag kan inte rå för det fan, Jag blir lika snygg på varje bild! Mina damer, det kallas att älska sig själv det är då glimten i ögat tittar fram det kan jag lova er ;)...
Inte en jävla dag försent..... Ibland får man skryta för något man trivs med och det gör jag,
FETT MYCKET!


Nu äre partypart i eneby, Tjing ;)Hagagatan!

Det kan jag säga er. Hagagatan är här jag ska stanna, Fan vad jag älskar mina grannar alltsåå! Idag nu för en stund sen satt vi ute på balkongen jag och sandra. Ut genom ett fönster kommer det ett skrikande huvud hahaha! Då är det två bröder, äldre syskon som bor brevid varrandra som bråka sönder för den ena spelar för hör musik tycker den andra hahaha asssso dem skrek för kung och fosterland :D. Kollar runt på alla andra balkonger och ser alla andra står och glor och skålar till varandra!!!
älskar hagagatan, här ska ja stanna kan jag LOVA ER !!

Efter mycket om och men så blev det festeria. Hart precis plattat håret och nu är det bara sminket klart. Allt går lite lite lite långsammare idag pga ..... vädret!! ENBART vädrets fel :D.
Helt .......... fyfan!
får se vart man hamnar ikväll dock, bjuden på mycket festerier om en säger :)
Ha en trevlig kväll alla andra!!

Pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss!!

morgonmys

Igår blev det förfest hemma med Sandra, Sanna och Sisela! Drog några grogg innan vi drog vidare till Wasa. Mycket trevligt måste jag säga, synd att det ska vara så IN I HELVETE jävla varmt där inne pjhuuu! Drog iaf vidare på en vandring till Cw med Sanna. Där man stötte på allt för mkt folk så jag minns knappt helften av dem haha! Men trevligt vare ?! Tror jag haha! Skulle vandra hem med Sandra men när vi kom ner längst ner på kungsg. så gissa vad vi får syn på :D Att spånkan fortfarande gick fyfan vad vi är bra haha :D. Satt och vänta på den och slapp för en gång skull gå hem som man gör varje annan helg :D. In på donken och handla svull och sen hem och däckade. Har tydligen ringt och smsat ganska saftigt från min mobil med hahaha fyyyy!!!

Undra hur grabbarna har det ute i moon?! Man kan hoppas på att dem överlevde resan dit. Men det tror jag nog, ska ringa till coffi snart! Var ju snack om att dem inte skulle ha mobilerna på men man vet ju hur det är med den saken HAHA!

Ikvll vettifan vare blir, om det blir partajj eller hemma har jag inte bestämt än.
Men a det blir väl som vanligt .... med andra ord partajj !!
Nu har man iaf gått upp ur sängen, Låg och morgonmyste tillsammans med sandra och lewiebuu innan lewie fick sin jävla spyattack ahhahaha! Det låter inte så illa som det är! Det kom på golvet!! haha

Hej på er :)festeriaaa ....

Hoppas på att grabbarna överlevde bilresan till Moon och att dem har en toppen helg där :). På tiden att dem kom iväg lite själva måste jag säga :). Alldeles för mycket jobb/flickvän/sov/tråk hemma har det varit för dem :D.

Sitter nu här och dricker grogg med Sandra och vissla det kan man :d, För det kan inte min grannes polare kan man säga.. Natten är planerad ... som vanligt ;).. Blir förfest hemma med brudarna sen blir det ner och göra stan osäker ;). Somnar för hoppningsvis i min egna säng inatt ;)

Skål på er, work Work nästa vecka, Det gillas :)hihi

Blev inget jobb igår som sagt. fick ledigt och det är ju alrig helt fel. Ledig idag med och det känns toppen för då har jag tid på att fundera vad man ska göra i helgen?! Coff och alla grabbarna åker till moon över helgen för att komma bort o festeria/umgås lite :). Hoppas dem får en toppen helg bara och att dem INTE INTE INTE voltar med bilen eller något annat händer som sist fyy haha!

Jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag ska vara hamma, om jag ska till viken med lite vänner eller om jag ska åka till Simonstorp själv och bara softa och tare lugnt med min doggydogg! Skulle vara kul o komma ner till viken igen, Då stannar jag väl några dagar och åker alltså inte hem redan på Söndag!

Vi får se vad mitt huvud säger i eftermiddag när jag pratat med lite folk.
Igår då, Var ute med coff och Lewie. Gick upp till dagiset här upp och lekte haha! Coffe den galningen var nära på och fasna i det där lilla lekhuset haha :d. Efter det blev det film och däck i sängen haha!
Skulle se Inren Huss nya film. Kunde ännu en gång inte hålla mig vaken genom en film så jagf tror jag ger upp filmtittandet på kvällarna :P. Vaknade när coff skulle åka hem, vände sida på sängen och somna, Vaknade vid 7 idag, had FULLT med missade samtal och sms hahah! Jävla galna vänner man har..

Folk som snackar skit har en hört,
Orkar ärligt ens inte bry mig. Tycker bara det är patetiskt! Jag menar du har barn och shit?!
Väx upp förfan! Ska du uppfostra ett barn när du inte ens kan säga saker rakt ut precis som dem är?! Jävla tönt alltså! Död åt dig är allt jag har och säga. Död åt er andra som ska "kalla" sig mina vänner när ni sitter och BOKSTAVLIGT TALAT snackar SKIT om MIG med ANDRA bakom min rygg?! Äckliga as!


Nae nu skiter jag i det här. Packar ryggan och går mot rastgården!
Här blir ju som sagt inga barn gjorda mer än i skitsnacket tydligen ;)

Lediga natten

Var ute på mycket äventyr inatt kan jag säga er :D.
Känns som om jag var runt hela stan, Var med jocke till typ kl 6 på morgonen. Vid 6 gick jag över till Danne och sten däcka dirr haha! Fan legat och dörr i hans soffa hela dagen typ. Nu är man med Coffi, Har bakat pizza och plockat lite här hemma. Det behövdes speciellt i mitt sovrum efter natten orkan HAHA!

film och mys ikväll kanske?! Får se vart kvällen för mig!
Puss på er

Min lediga dag ..

Det första man ser när man vaknar är Lewie´s bollar, Alltid lika trevligt och få en godmorgon hälsning på det sättet från honom :), Men det är ju hans sätt att visa sina kärlek på liksom haha! Idag är man ledig om en säger, Ingen aning om vad ja ska hitta på! Blir väl och bränna en rulla och tralla in till Danne typ?! Ska nog träffa min usling Sandra sen med. Hon jobbar och sliter så hon skulle hör av sig efter jobbet så får vi väl se. Hm tror det lutar mot nya irene huss filmen alltså, Som ja ska se nu med Danne alltså :). Tacka gud för han btw, Han som har ställt upp massvis med hundvakt nu när jag jobbat så mkt, Tack bästa du!

Coffe jobbar och behöver inte ha fint väder men vart är min soooooool ?
Vart är solen, Hallååå??? Sooooolen ?
Jag skulle vilja åka och bada och sola men VÄDRET sviken en som vanligt på en lediga dag, Jävla skit fifan!

Lördag är man hembjuden till sara and "the man" som jag inte träffat än. The man är alltså Saras man och honom har jag inte fått skakat hand med ännu om en säger :). Dem skulle förfesta där hemma sara, the man, och sen några andra sen efter det skulle dem vidare på munken in the park?! Sa inte mig ett skit men aha kanske kan bli kul ?!

Jag vet ju dock inte ännu om jag ska till viken eller inte. Skulle vara GRYMT skönt fan, Ska släppa en funderare på den saken över dagen om en säger :). Nahe nu ska jag kila! Har slängt in en tvätt ska nu börja damsuga tänkte jag, Ska ägna min lediga dag åt att städa! ENORMT KUL, eller inte!

men hare bäst!

Hard work ..

Kan man säga.
Fyfan vad trött jag var imorse. Ville verkligen inte gå upp ur min varma säng. Men sen när jag tänkte på pengar,pengar,pengar så var det ju inget snack om saken haha :D.
Trevligt och träffa Dawe med som är här en sväng. Mycket humor på jobbet idag haha!
Imorgon börjar man 5 och slutar 14. ganska soft, men kommer vara DYNG trött efter dem jobb timmarna eftersom det är ett tvåtimmars stopp i början :O.

Måste tacka min underbaraste granne Danne med för att han stller upp och tar lewie alla dem timmarna som jag står och svättas och tjänar pengar. Tack hjärtat :)

Tog precis en efter jobbet cigg med Coff, Han ska tydligen vara på Canyking imorgon!
Mikie jobbar ju där med så det e ju kul för dem :). Nej nu blir det dusch och sen dö..

Hejdå världen !

Sho sho ..

Igår blev det ingen fest om en säger. Vakna ju runt 6 tiden, Snackade ihop mig med lite folk som ja skulle festat med haha men så blev det inte! Jag kom in i badet vid 8 kanske haha! Sen när jag gick upp så orkade jag inte börja fixa med håret eller sminket och så. Jag hoppade in Henkis morgonrock och tralla runt här hemma :). Sen ringde Ken och Kev och ville ha bira så det blev en "liten" biltur med dem. Plockade även upp Sandra så man fick hälsa på henne lite! Sen blev det hem, Gick över till Danne och sa hej typ sen hem och nanna kudde :).

Idag händer det inte allt för mkt, Skulle ha jobbat men har sån jävla mensvärk + att jag har massor med skit jag ska fixa idag! Eller det känns så iaf, Men ja tror det är så! det hoppar runt lite tankar i huvet om en säger. Känner att jag kan få vara ledig hela helgen ut nu när jag ska jobba  hela veckan fan. Nej kanske dags och göra lite nytta?! Börja plocka disk och lite skit sen efter det blir det ett långt bad och sen upp till Eneby!
Håller på och planerar en attack mot en viss Tant :). Sitter och smider planer här med mig själv, och eftersom jag ska upp till eneby idag så kan det hända att attacken blir klar idag/ikväll med! Vi får väl se, Jag säger inget hihi!
Min gris kommer hem idag med, han har varit ute på landet med pappa, carina, Lbror och Sbror :). Saaaaknar honom masssssoooooooj nu :D. Masssa pussar när han kommer hem kommer jag att få :D. Fan assugen på att gå på bio! Går ju massor med bra filmer nu fan!

RSS 2.0