Tacka gud för sällskapet.

Imorse kom pappa hem te mig :), Vi käkade frulla och drack kaffe, myspys hihihi! Sen efter det blev det iväg till det första mötet som ja hade idag. Mycket tårar blev det och det är väl det man får räkna med när det är sånna här möten. Tacka gud för att pappa var med mig, guld värld är du!

Skulle haft ett till möte nu på eftermiddagen med det blev ju inställt.. Ovanligt att mina möten blir inställda .. hm!
Nu sitter jag här hemma hos pappi i kneipen, Han står ute i köket och lagar världens måltid åt mig.. bästa pappan jag har hihi! Min dator är ju iväg en liten sväng.. Men den kommer hem ikväll med.. Om allt går som det ska vill säga, men det brukar det göra! Han e bra han och han vet vad han gör!!

Hoppas alla på resande fot hem från danmark får en lyckad resa <3 !

Får se när man anländer till högkvarteret igen. Nu ska det sökas lägenhet iaf! Puss

Take it easy

Snart dags för att åka ner till stan och fixa lite papper.. Dock inga möten idag, Missade morgonmötet!! Fan vad arg jag blir på mig själv ibland! Men ringde till alla ställen och fick nya tider och skit så imorgon och Onsdag är det möten... HELA JÄVLA DAGARNA! Men vill man vara fin får man lida pin ;).

Återstå att se vad den här dagen har att erbjuda, Toffi och Lewiebu gick nyss hem till Toffi, mölter upp dem efter stan så ska .. eller aa han har sagt att vi ska köoa ny slang still hans cykel och så ska han fixa den idag men haha sen ska man ju inte tro för mycket om den där herrn kan jag säga, han kan när han vill men det är inte ofta det händer alltså haha! Men en bra hundvakt, det e han :)<3!!

Nej nu måste jag kila! Ha en toppen dag.

Tintin

Igår kväll var jag på bio med mina bästa Coffe och Neger! Var helt utslagen hela dagen och så ska man palla bio med.... och ja som älskar tintin joo vad gör jag.. jag somna i slutet så ja missa slutet .. Jävla skit alltså, Men det var ingen film som ja kan tänka mig se flera gånger. Tyckte den var lång och jävla utdragen måste jag säga, vi skulle sätt In time ist som vi skulle gjort i början !! Fan också, men inget och göra åt det hihi!

Idag har jag varit nere på stan och haft möte... böööh vad tråkigt, hatar möten men det blir mycker sånt fram över nu .. bara ge sig fan på och komma iväg på alla också! Coffe och Lewie låg hemma i sängen och gris sov! lite avis man var på dem när man satt där då :(. Köpte med mig färskt bröd hem till mia, crille, mig och coffe så det blev en lyx frulla :D. Nu bakar jag bullar i stora lass kan jag säga :D, nu ska första plåten ut!! Hoppas dem blir bra, STORA som bara den är dem iaf haha!

Hej på er :)

RSS 2.0