Sängen

Sov hemma inatt, hos mamma och crille alltså, Mamma var dock inte hemma så därför bestämde jag mig att sova hemma med min älskade kisse mjaauu som jag saknar som fan nu när jag inte har bott hemma. Undra hur grabbarna klarade sig utan mig :P? lär väl se ut som en svinstia när jag kommer dit ikväll hehe! Men jävlar vad jag har saknat min säng, helt sjukt hur bra man sover i just sin ega säng!!

En bekant till mig ska göra en gastric bypass snart ;), Grattis till henne måste jag säga! Hon ska på sitt första möte den 30.e Augusti så det kommer nog bli bra för henne... När jag var på mitt första möte så var inte jag tyst en enda sekund alltå! Jag frågade frågor hela tiden! Tror fan det bästa hade varit om ja hade skrivit ett helt a4 papper med frågor för man glömmer typ hälften av grejerna man vill fråga när man sitter där öga mot öga med läkaren!! Jag frågade enormt mycket om maten iaf, Efter som när du har gjort en sån här operation så är det ju JÄTTE viktigt att du äter och dricker som du ska! Annars finns det enormt stor risk för att du kan få bulimi eller anorexi !! Såhär ser typ min matsedel ut på en dag nu

Frukost : ½ knäckemacka med ost och gurka och ett glas mjölk
mellanmål : 1 äpple :D
lunch : ½ dl pasta typ, 1dl köttfärssås och 1 dl sallad
mellanmål : 1 glas fruktsoppa
middag : ½ dl pasta typ, 1dl köttfärssås och 1 dl sallad
sisten : 1 glas mjölk :)

Det ser inte så jävla mycket ut men det räcker och blir över till mig, Men lever ett billigt och jävligt bra liv haha :D. Nae men som sagt du J som ska göra operationen, Fråga så mycket som du bara kan .. Och var inte orolig över att fråga ngt, Fråga hellre mera än inget alls! Sen om dem tycker att frågorna är jobbiga det är väl liksom upp till dem. Dem är ju specialister då dem ska ju kunna svara på det. Men är det ngt mera du undrar så hojta till bara :)


http://www.facebook.com/home.php?#!/?ref=home

Kommentarer
Postat av: sandra

syns väldigt mkt i ansiktet på dig memplan :) you rock!

2010-08-03 @ 12:40:22
URL: http://sandraborggren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0