Den oslagbara !!

Fan vilken klockren kryssning det blev vill jag lova. Festen började redan i Onsdags och höll på tills igår, dock var vi ju bara på båten från Torsda-Lördag! Men fyfan vad kul jag har haft, och vilka ENORMT underbara människor jag har träffat! Det kändes som om alla kände precis alla!! Fan vilket draaaaaaaag det var 24/7 !!! Ångrar inte en sekund att jag åkte.. Haha underbara människor, Ett par blå trosor på vifft i en trubadurs ficka, En, två, tre, fyra vurpor.. Samt en av vurporna blev det en uppdragen klänning och visning av röven vill jag lova, Nakna och utklädda människor samt en tatuerad snopp "sug kuk" hahha fyfan vad klockrent!!!


Kom hem och allt var helt okej, Har dock varit orolig över en av mina grabbar hela resan! Vet att han finns ngn stans i Sverige men inte VART inte VARFÖR inte HUR han kom dit eller ngt sånt. Han vet inte att vi vet och jag vet att han tror att vi sitter och oroar sönder oss nu! men vi vet att han lever och jag vill vill vill att han ska veta att vi vet att han gör det!! Hoppas han ringer, kontaktar oss eller ngt sånt på ngt sätt <3 !!!!!!!!!!


Ursäkta

Ordet ursätka har satt sina spår. Kan inte sluta tänka på eller säga ordet ursäkta!! Försvinn från mitt huvud förfan haha!

Ikväll? Fredag, Japp det är det. Tror det blir lite partajjan som vanligt?
Underbaraste slutade jobbet nyss och ska åka till Mari och gadda sig. Hoppas hon blir nöjd, Dock måste jag åka ner till Mari och hämta maten från underbaraste efter som hon säkert inte är hemma förens 6 och jag HUNGRAR IHJÄL typ !!

Ja ni mina vänner, Det är med att skriva min vikt och sådär har jag ju inte riktigt kommit till skott med :P, men det får bli på Söndag! På söndag lovar jag att ja kommer skriva ut det :P.. Om det inte kommer ngt VIKTIGT emellan :P.

Pelle plutt ligger och snarkar som en gris i soffan, Tror även han drömmer för han har skrattat till några gånger kan jag säga :P. Jag som skulle damsuga idag?! Men det vill jag ju inte göra nu eftersom han ligger och sover och då kommer jag väcka honom?! Vill även sätta på världens dunka dunka musik men det går ju inte heller förfan !!

Ursäkta men Rädda er den som räddas kan säger jag bara!!
Ser fram mot en trevlig kväll med BRUDARNA för en gång skull haha! Där fick ni en chock va? Att ja skrev brudarna och inte grabbarna :P.. Nej ikväll är det brudarnas afton helt enkelt!

Puss på er !!


Första dagen

Första dagen i nya skolan idag.. Hoppas på ngt bra!
Trött som fean, blev inte mycket sömn inatt! Grabbarna och underbaraste var här så glodde vi film.. somna inte förens 2 tiden tror jag.

Håller på och slutar röka med, Har ite rökt sen kl 3 igår, Faan vad bra jag är!
Är grymt röksugen men nej, här sätter vi hårt mot hårt!Ikväll blir det film och hemma kväll med underbaraste och grabbarna som vanligt..
Kommer även skriva ut hur jag ligger till i min viktnedgång och sådär senare sen, Muhaha


Mot skolan
PUSS PÅ ER!

Hemma från fjällen!

Fy helvete vilken enormt KLOCKREN resa till fjällen det blev. Men det blir det ju varje år så jag är inte speciellt förvånad muhaha !! Resan dit gick väl som den gick haha, Tänker inte gå in på några detaljer men aa det hände endel saker på vägen kan jag väl säga. Träffade enormt mkt nytt folk och det är ju inte helt fel, Vädret var väl inte med oss i början men i slutet mot veckan blev det skinande sol och -7 ute och det är ju så det ska vara i fjällen ;). klockren musik och klockrena människor! kunde inte ha blivit en bättre vecka om jag säger så. Nästa år drar vi över nyår och det kommer bli ännu KLOCKRENARE! Kom hem och alla mina grabbar var här hemma :D, Hade väntat mig värsta svinstian i min lägenhet men så var inte fallet :). Dem hade klarat det mkt bra måste jag säga, Tacka gud för att dem finns <3. Saknade dem som fan i fjällen men nästa år är det dem som följer med.. Inte en resa till utan dem kan jag säga :).. Imorgon börjar nya skolan, får se hur det blir men ska bli enormt skönt och komma igång igen..

Vägde mig innan jag åkte till fjällen för jag tänkte att det skulle vara kul och se hur mkt jag gått ner bara på den veckan :P, Han inte vägt mig än men ska göra det ikväll tänkte jag :). Så om jag orkar skriva blogg imorgon så får ni veta hur jag ligger till då ;). Ikväll blire bara mys hemma med grabbarna som vanligt! Ska tvinga David och handla pizza (A), Behöver inte tvinga han för jag gör som jag säger hela tiden ändå ... eller inte :P,

Nej nu ska jag fortsätta rensa lite skit och invänta david, Puss på er !!!


Endast full :Pbror och bror <3Boys <3SnyggvemuhahaÄlskar dig !

Suuuuuuuuger

Jag vet... Jag vet att jag suger på att uppdatera i bloggen haha! har varit mkt runt omkring mig nu för tiden :P, Eller aaa jag har inte haft någon ork alls kanske ja ska säga :P, Har enbart festat känns det som och det är UNDERBART och festa!!! Älskar det. Har även fått ett gäng inneboende kan jag ju säga haha Maria, Nmicke, Coffe, David och Ecer :P. Har inte haft en ensam stund kan jag säga :P, Men det är mysig med sällskap och jag älskar mina grabbar och min girli girli :D. Imorgon drar jag till fjällen med lite andra vänner. Förstår inte hur ja ska klara mig utan grabbarna och min underbaraste ?! Tur att jag har Mikaeeeel med mig så jag har någon av mina grabbar med mig :).Jag uppdaterar när jag kommer hem så skriver vikt och allt sånt då. Ha en bra vecka för det ska jag faaan i mig ha !!!!Tjiiiiiing !

RSS 2.0